Kad pritrauktumėte teigiamą energiją, matomiausiose vietose kabinkite tik tas fotografijas, kuriose žmonės šypsosi. Ypatingai tai pasakytina apie fotografijas, kuriose esate jūs patys.

Neverta kabinti kitų žmonių nuotraukų savo miegamajame – netgi jei tai yra jūsų vaikai ar kiti artimieji. Šiam kambariui išrinkite pačias romantiškiausias fotografijas ir įsimintiniausias akimirkas, kur esate kartu su savo mylimu žmogumi.

Atminkite, kad kabindami fotografijas tam tikrose erdvėse, jūs nustatote atitinkamus santykius ir galite aktyvizuoti savo ir fotografijoje esančio žmogaus energiją.

Peizažų gerbėjams vertėtų žinoti, kad kalnų atvaizdų negalima kabinti virš darbo stalo arba kambaryje, kur nuolat būna maži vaikai: tokie paveikslai stabdo vystymąsi ir tikslų siekimą. Gamtos vaizdai, be kita ko, turėtų būti šviesūs ir įkvepiantys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)