1. Pasirūpinkite tualetinio popieriaus atsargomis.

Jei jums kada yra tekę svečiuose sėdint ant unitazo garsiai prašyti tualetinio popieriaus, tikriausiai pritarsite, kad tai nėra pati maloniausia patirtis gyvenime, ypač jei gerai nepažįstate šeimininkų. Tai gal nėra taip blogai, kaip nuogam išbėgus į kiemą netyčia užtrenkti namų duris, bet vis tiek ne per smagiausia.

2. Pasirūpinkite, kad tualete būtų oro gaiviklis arba bent degtukų.

Čia nelabai yra ką pridurti, nebent tik tai, kad degantys degtukai naikina nemalonius kvapus.

3. Paslėpkite viską, ko nenorite, kad pamatytų kiti.

Ir savo, ir svečių labui. Juk jums patiems nebūtų malonu palaikyti mandagų pokalbį su kažkuo, o viduje galvoti: „Mačiau tavo nėštumo testą“.

4. Švarus unitazas (ne tik dangtis, bet ir po juo).

Kartais merginos, kurie gyvena vienos, pamiršta, kad nešvarumai kaupiasi ir po tualeto dangčiu. Jei skubiai tvarkotės prieš ateinant svečiams, nepamirškite, kad į tualetą užsukę vyrai pakels dangtį, o jūs juk nenorite, kad jie pamatytų... na, pačios žinote ką.

5. Pastatykite šiukšlių dėžę.

Kad svečiams nereikėtų saujoje slėpti šiukšlių ir ieškoti šiukšlių dėžės kituose kambariuose, kur galėtų jas nepastebimai išmesti.

6. Nemaloni tyla.

nuėjus į svečius ir paklausus kur tualetas, nėra nieko baisiau, nei pamatyti, kad jis prie pat to kambario, kuriame susirinkę visi svečiai. Nėra nieko garsesnio už tą spengiančią tylą sėdint tualete, kai nuo susirinkusių žmonių skiria tik plonos durys. O dažniausiai tarp durų ir grindų dar yra ir kelių centimetrų tarpas. Jeigu dar ir ventiliatorius sugedęs, tada niekas neišgelbės svečių nuo garsų, sklindančių iš tualeto. Jei tai jūsų tualetas, pagailėkite svečių – jiems pasišalinus įjunkite muziką arba pradėkite garsų pokalbį.

7. Kanalizacijos pompa.

Svarbu, kad ją būtų lengva rasti, nes garsiai prašyti iš tualeto, kad atneštų pompą, yra dar nemaloniau, nei prašyti tualetinio popieriaus.

Papildomi taškai: Jei norite laimėti svetingiausio tualeto savininko titulą, pasirūpinkite, kad tualete būtų higieninių įklotų viešnioms, kurioms staiga prasidėjo „moteriškos dienos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)