Partnerystės sritis namie yra dešiniosios pusės galinėje dalyje, ir čia pateiksime kelis metodus, kaip galima naudoti fengšui apsisaugant nuo skyrybų.

Tinkamai išdėstyti baldai

Lova poros miegamajame turi būti pastatyta atokiau nuo miegamojo durų, kitaip pora jausis pažeidžiama. Jei lova bus arti vonios durų, pora nuolat jausis pavargusi ar nerimastinga. Baldų išdėstymas miegamajame vaidina svarbų vaidmenį namų energetikoje, o tai atsispindi ir poros santykiuose.

Patraukus baldus nuo miegamojo durų, pora ne tik galės laisviau patekti į kambarį, bet ir bus palengvintas kelias gerajai energijai. Lova turi būti su tvirtu galvūgaliu, kad poros santykiai būtų grįsti harmonija ir vienove.

Metalinis galvūgalis neturėtų būti naudojamas, nes metalas praleidžia tiek gerą, tiek blogą energiją, ypač kai žmonės yra emociškai jautrūs. Miegamajame reikėtų vengti netvarkos - šis kambarys turi būti skirtas kūno bei sielos poilsiui. Baldų turi būti minimaliai, kad energija galėtų tekėti netrukdomai.

Kurkite pozityvią energiją pasitelkdami dekorą

Pozityvios energijos tėkmė fengšui gali būti padidinta pasitelkiant dekoro elementus. Tokie daiktai kaip vėjo varpeliai, kristalai gali būti naudojami pozityviai energijai aktyvuoti bet kuriame kambaryje, ypač miegamajame. Varpeliai turi skleisti raminamus, švelnius garsus, o ne šaižius ar garsius.

Sienų dekoras turi skleisti romantinę nuotaiką ir didinti poros energiją. Meno kūriniuose turi atsispindėti poros ar poriniai objektai, o ne atskiri objektai ar trijų ar daugiau žmonių grupės. Veidrodžiai - paprastas būdas padidinti pozityvios energijos kiekį bet kokiame kambaryje.

Dekoro elementai turėtų būti romantinių spalvų - raudonos, baltos, rožinės. Rožinė - pagrindinė spalva fengšui meilei, kadangi ji simbolizuoja santykius.

Menas ir kiti dekoro elementai gali vaizduoti drugelių poras, kadangi drugeliai taip pat yra meilės simbolis fengšui.

Kiti galimi gyvūnai - gulbės, žuvys akvariume. Pastarosios gali papildyti bet kokius santykius gyvybine ir finansine energija, ypač jei pora - ant skyrybų slenksčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)