1. Švaresnis oras

Himalajų druskos lempą įsigyti verta vien todėl, kad ji filtruoja orą namuose, šalina iš jo nešvarumus, cigarečių dūmus, žiedadulkes ir kitas ore esančias ir jį teršiančias daleles.

Himalajų druskos lempos padeda filtruoti orą pritraukdamos vandens molekules ir visas kartu su jomis esančias daleles. Uždegus šią lempą jos skleidžiama kaitra į orą grąžina vandenį, tačiau visos absorbuotos dalelės lieka lempoje.

2. Slopina alergijos simptomus

Kadangi Himalajų druskos lempos pašalina iš oro mikroskopines daleles, įskaitant žiedadulkes, nešvarumus, naminių gyvūnų odoje esančius alergenus, grybelius ir pelėsius, iš oro pašalinama daugybė alergiją sukeliančių dalelių. Taigi ši lempa taps net tik tobula namų interjero puošmena, bet ir pagerins alergijos varginamų namų gyventojų savijautą.

Be to, švaresnis oras padės tausoti sveikatą ir sirgti rečiau.

3. Geresnis miegas

Kiekviena molekulė sudaryta iš atomų, o kiekvienas atomas sudarytas iš trijų rūšių dalelių: protonų, elektronų ir neutronų. Deja, ore esantys teigiami jonai gali trikdyti normalų miegą. Maža to, itin neigiamai veikiančių žmogaus organizmą teigiamų jonų yra visur aplink mus.

Miegamajame laikoma Himalajų druskos lempa gali pagerinti miegą neutralizuodama teigiamus jonus ir gerindama oro kokybę. Jei jums užmigti pavyksta tik visiškoje tamsoje, uždekite lempą kelioms valandoms dienos metu, o prieš eidami miegoti ją užgesinkite.

4. Lengvesnis kvėpavimas

Himalajų druskos lempa kuo puikiausiai tinka sergantiems astma ar kitomis kvėpavimo takų darbą trikdančiomis ligomis. Rožinė Himalajų druska puikiai tinka kvėpavimo takams valyti. Internetu galima netgi įsigyti rožinės Himalajų druskos inhaliatorių.

5. Daugiau energijos

Teigiami jonai – tai tikri energijos siurbikai. Atlikti tyrimai rodo, kad būdami gryname ore pasikraunate energijos, nes į organizmą patenka kur kas daugiau neigiamų jonų. Kadangi Himalajų druskos lempa neutralizuoja teigiamus jonus ir išskiria neigiamus, pasijausite kur kas energingesni būdami namie.

6. Priemonė nuo galvos skausmo

Himalajų druskos lempos gerina nuotaiką, padeda atsipalaiduoti, gerina kraujo ir deguonies tiekimą į smegenis ir kitus organus. Tai ne tik didina koncentraciją, bet ir padeda atsikratyti streso, suteikia daugiau energijos dienos metu ir padeda kovoti su galvos skausmais.

7. Laimės šaltinis

Kadangi Himalajų druskos lempa gerina kraujo ir deguonies tiekimą į smegenis, organizme išskiriama daugiau hormono serotonino, kuris atsakingas už laimės jausmą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)