Kalorijų: 112
Riebalų: 0.3 g (2% kalorijų)
Baltymų: 5.1 g
Angliavandenių: 43 g
Cholesterolio: 0 mg
Natrio: 54 mg.
900 g raudonųjų bulvių;
1/4 stiklinės kubeliais pjaustyto raudonojo svogūno;
1/4 stiklinės kubeliais pjaustyto baltojo svogūno;
1 pjaustytas saliero kotelis;
1/2 stiklinės kubeliais pjaustyto pipiro;
1/2 stiklinės neriebaus majonezo;
1/3 stiklinės neriebios grietinės;
2 šaukštai garstyčių;
2 šaukštai kapotų šviežių krapų;
maltų raudonųjų pipirų (pagal skonį);
1 šaukštas sidro acto;
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
Išvirkite bulves. Kai bus šiek tiek atvėsę, supjaustykite 2.5 cm dydžio kubeliais.
Dideliame dubenyje sumaišykite bulves su likusiais produktais (pagal skonį įberkite raudonųjų ir juodųjų pipirų), atsargiai sumaišykite ir atvėsinkite.
8 porcijos