Vienoje porcijoje:

Kalorijų: 112
Riebalų: 0.3 g (2% kalorijų)
Baltymų: 5.1 g
Angliavandenių: 43 g
Cholesterolio: 0 mg
Natrio: 54 mg.

900 g raudonųjų bulvių;
1/4 stiklinės kubeliais pjaustyto raudonojo svogūno;
1/4 stiklinės kubeliais pjaustyto baltojo svogūno;
1 pjaustytas saliero kotelis;
1/2 stiklinės kubeliais pjaustyto pipiro;
1/2 stiklinės neriebaus majonezo;
1/3 stiklinės neriebios grietinės;
2 šaukštai garstyčių;
2 šaukštai kapotų šviežių krapų;
maltų raudonųjų pipirų (pagal skonį);
1 šaukštas sidro acto;
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Išvirkite bulves. Kai bus šiek tiek atvėsę, supjaustykite 2.5 cm dydžio kubeliais.

Dideliame dubenyje sumaišykite bulves su likusiais produktais (pagal skonį įberkite raudonųjų ir juodųjų pipirų), atsargiai sumaišykite ir atvėsinkite.

8 porcijos

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją