Mergaičių mama – 20 metų Hannah Yarker juokiasi, kad aplinkiniai negali atitraukti akių nuo mergaičių, nuolat ją susistabdo gatvėje ar parduotuvėje ir klausia, ar ji yra jų motina, ar jos seserys, o kai sužino, kad jos dvynės, dar labiau nustemba, rašo „The Daily Mail“.

„Mano vyras Kyle'as yra tamsiaodis, mišrios kilmės, o aš – baltaodė. Mūsų draugai vis juokaudavo: kas jei vienas vaikas gims baltas, o kitas tamsiaodis?“, – prisiminusi juokiasi Hannah.

10 mėnesių amžiaus Myla ir Anaya skiriasi ne tik savo išvaizda, bet ir būdu. Myla yra aktyvesnė, judresnė, o Anaya ramesnė.

„Kai jos gimė, net nepastebėjome didelio skirtumo tarp jų, abi buvo šiek tiek tamsesnės odos, tad maniau, kad bus panašios į tėtį. Bet po dviejų savaičių tapo aišku, kad Myla bus tėčio kopija, o Anaya – labai panaši į mane“, – sakė Hannah.

Mergaitės yra neidentiškos dvynės, tačiau toks atvejis, kad vienas dvynys būtų baltaodis, o kitas – juodaodis, pasitaiko vieną kartą iš milijono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt