Vasarą gimusiems vaikams būdingas emocionalumas, impulsyvumas, padidintas jautrumas įspūdžiams, tačiau jie nėra nesantūrūs, pernelyg dirglūs ar pesimistai. Jie gali pasielgti neapgalvotai, supykti, tačiau jų pyktis nėra ilgalaikis ir jam nebūdinga griaunamoji jėga.

Tokie vaikai labai geri, neabejingi ir mėgstantys bendrauti su kitais vaikais, broliais ir seserimis. Jiems tenka audringas temperamentas, pasireiškiantis, be kita ko, ir seksualiniame gyvenime, kuris paprastai būna pakankamai spalvingas.

Vasaros vaikai nėra karjeristai, tačiau moka siekti tikslo, yra atkaklūs ir darbštūs, o tai darbe jiems užtikrina sėkmę. Tai išdidžios, narsios, rizikos nebijančios asmenybės. Vasarą gimusiems vaikams galima duoti vardus, kurie juos šiek tiek sulaikytų, nuleistų ant žemės, suteiktų racionalumo.

Gimę birželį pasižymi ypatingu pažeidžiamumu. Tai labai apdairiai veikiantys, mėgstantys apsidrausti ir net tam tikra prasme įtarūs žmonės. Būdami gailestingi ir geri, birželio vaikai nėra tokie drąsūs ir stiprūs dvasia. Tačiau į juos dažnai kreipiamasi moralinio palaikymo, gerų patarimų, nes tai protingi, visapusiškai apdovanoti žmonės, kuriems netrūksta praktinio gudrumo ir iniciatyvumo.

Birželį gimę žmonės pakankamai santūrūs kalbant apie jausmų pasireiškimą, tačiau tai daugiausiai galioja bendravimui su artimaisiais. Toks žmogus gali geriau atsiverti prieš tuos, kuriuos nepakankamai gerai žino.

Birželį gimę vaikai nėra konfliktiški, stengiasi vengti aštrių situacijų, kas neretai atrodo kaip bailumas ar silpnadvasiškumas. Santykiuose su moterimis birželį gimę vyrai pasireiškia kaip silpnavaliai ir silpno charakterio. Tačiau tai netrukdo jiems patirti meilę, nors paprastai šis jausmas juos aplanko už santuokos ribų.

Tai lengvai susižavintys ir įsimylintys žmonės, tačiau jų aistra nėra ilgalaikė. Jiems labai nepatinka, kai kažkas juos moko gyventi ar ragina eiti moralesniu keliu. Patys jie kitų atžvilgiu taip pat elgiasi pakankamai delikačiai, niekam nemėgina primesti savo požiūrio į gyvenimą.

Birželį gimusiems vyrams sekasi lipti karjeros laiptais. Stipriosios lyties atstovai sugeba aprūpinti šeimą, tam skiria daug pastangų, o dailiosios lyties atstovės sugeba namuose sukurti jaukumą ir komfortą.

Liepą gimsta nestabilios nervų sistemos žmonės, todėl jie pernelyg jautrūs, nemoka laukti ir nesugeba kontroliuoti savo emocijų. Tokiems žmonėms būdingos savybės – egoizmas, išdidumas, kartais perdėtas. Taip pat noras laikytis nuošaliau ir nuo nieko nepriklausyti. Tuo pačiu šie žmonės nieko neatsako savo draugams.

Jiems nepakanka charakterio stiprybės, kad eilinį kartą su kuo nors nesutiktų. Liepą gimę žmonės nesunkiai pasiduoda alkoholizmui dėl tos pačios priežasties – jiems sunku atsispirti kitų raginimams.

Liepą gimę žmonės retai patenkinti tuo, kaip viskas klostosi, net tokioms reiklioms asmenybėms tiesiog sunku įtikti. Jie neslėps, kad kažkas šeimoje nesiklosto, kartais artimiausiems skundžiasi savo likimu. Liepą gimusi moteris nori būti lydere šeimoje, bando priversti vyrą jai paklusti.

Liepą gimęs vyras neretai būna nutrūktgalvis, linkęs nusivilti gyvenimu, visas problemas ir nemalonumus linkęs išgyventi savyje, stengiasi į tai neįtraukti artimųjų. Panašu, kad tik motina – pats artimiausias žmogus – gali tapti ta vienintele, kuriai jis gali atsiverti, papasakoti savo bėdas ir džiaugsmus.

Tokį geraširdį ir patiklų vyrą moterys nesunkiai apsuka aplink pirštą, nes santykiuose su silpnosios lyties atstovėmis liepą gimę vyrai yra pernelyg naivūs. Jeigu toks vyras susiduria su mylimosios išdavyste, apgaule ar nemoraliu elgesiu, jis, bijodamas susisieti su dar kažkuo, visam gyvenimui gali likti vienas.

Rugpjūčio mėnesį gimę vaikai ne tik pernelyg emocionalūs, bet ir aktyvūs, veiklūs, lankstūs. Jeigu jiems matant kažkas kažką daro pernelyg lėtai, jie sudirgsta ir net nemoka to nuslėpti. Šie žmonės įpratę veikti greitai, be ypatingų apmąstymų, todėl neretai pasielgia neapgalvotai ir skubotai. Gali užsispirti.

Jeigu moteris pasaulį išvydo rugpjūtį, jos tikrai nekankins nepasitikėjimas savimi, nors tam tikras įtarumas jai visgi būdingas. Ji mielai prisiima šeimos galvos vaidmenį. Stengiasi greitai atsikratyti blogų emocijų. Tokia moteris nemėgsta ruošti maisto, tačiau prasta šeimininke jos pavadinti negalima.

Rugpjūtį gimęs vyras tam tikra prasme panašus į vaiką: jis nori nuolatinio dėmesio, rūpesčio, mėgsta būti giriamas. Jo nepaneigiamas pranašumas neturėtų niekam kelti abejonių. Tokie vyrai labai nemėgsta būti kritikuojami ar verčiami kažką daryti. Jie pernelyg jautrūs ir dirglūs, tačiau pasirengę kompromisams šeimyniniame gyvenime.

Pirmoji santuoka retai būna sėkminga, laimės joje jis neranda. Dauguma rugpjūtį gimusių vyrų santuokinės ištikimybės priesaikos pernelyg nepaiso, tačiau savo žmonų labai pavyduliauja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)