Vaikų šventė – ne tik atsisveikinimas su vasara, bet ir gera proga aktyviai praleisti laiką su savo šeima gamtoje, kartu patirti geriausių emocijų, sako šventės rengėjai.

„Vaikai yra be galo smalsūs, jiems svarbu kasdien atrasti bent po mažytę naujieną – sužinoti naują žodį, išgirsti naują dainą, paragauti naujo skonio ledų bei išbandyti milijoną kitų dalykų, todėl tikimės kad ir ši šventė visų pirma padovanos neišdildomų įspūdžių“, sako renginio organizatorė sveikatos labdaros ir paramos fondo „Cordis“ atstovė Neringa Bolytė.

Renginio metu bus eksponuojama keliaujanti Sostinės vaikų piešinių konkurso „Aš keliauju po pasaulį“ dalyvių paroda bei jos organizatorių, mokyklėlės visai šeimai „Strazdanėlės“, paruošta edukacinė programa.

Meno studija „Vyta“ suteiks progą išbandyti tapybą ant vandens, kūrybos namai „Vėjų fėja“ yra paruošė visai šeimai skirtą programą, „Vaikystės sodas“ džiugins vaikus meninėmis dirbtuvėlėmis.

Vaikų kirpykla „Pūkis“ pasirūpins vaikų plaukučiais prieš Rugsėjo 1-ąją, o lietuviško trikotažo įmonė „Imodėja“ mažųjų išvaizda. Leidykla „Nieko rimto“ skirs dėmesį Jūsų vaikų žinioms, pasiūlydama įsigyti nuotaikingų knygelių. Taip pat vaikai turės progą dalyvauti futbolo varžybose su VMFD „Žalgiris“ komandos žaidėjais.
Visus labai kviečiame ateiti į šventę su visa šeima, draugais bei smagiai kartu palydėti vasarą!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)