Visą mėnesį DELFI Gyvenimo rubrikoje „Namai ir šeima“ ieškokite varpelio ikonėle pažymėtų straipsnių, kuriuose patarsime, kaip psichologiškai paruošti vaiką mokyklai, kaip padėti susidraugauti su bendraklasiais, įsilieti į naujų draugų būrį, įveikti baimes, kaip sustiprinti kūną bei dvasią, ir galiausiai - kaip išspręsti dažniausiai tarp tėvų ir vaikų kylančias problemas...

Jei ir jus neramina vaiko elgesys, klausimus psichologui su nuoroda „Ruošiamės mokyklai“ siųskite mums el. paštu: gyvenimas@delfi.lt

Tikimės, kad ir jūs nesėdėsite rankas sudėję!

Pasidalinkite savo idėjomis, ką reikėtų keisti Lietuvos mokyklose ir visoje švietimo sistemoje. Sklandžia lietuvių kalba (su visomis ą, č, ę, ė) surašytas idėjas nuo rugpjūčio 17 d. iki rugsėjo 18 d. siųskite mums el. paštu: gyvenimas@delfi.lt Mes jas publikuosime, o rugsėjį kartu su Nacionaline šeimų ir tėvų asociacija įteiksime švietimo ir mokslo ministrui Gintarui Steponavičiui.

Užduoti klausimą pačiam ministrui galėsite rugpjūčio 31 dieną – tądien jis dalyvaus šiam projektui skirtoje DELFI konferencijoje.

Kūrybingiems skaitytojams siūlome dalyvauti konkursuose ir laimėti vertingų prizų!

DELFI Gyvenime vykstantys konkursai: „Mano vaiko gabumai“ bei „Sveiki šeimos pusryčiai".

DELFI rubrikoje „Jaunimo sodas" pasidalinkite mintimis ir idėjomis: „Ką reikėtų keisti Lietuvos mokyklose?"

Projekto draugai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją