Sienos, grindys ir lubos padažytos sodriomis spalvomis. Viršuje sumontuota konstrukcija - antresolių ir pakabinamų lubų hibridas su halogeninėmis lempomis. Įvairiaspalvis skiaučių audinys, pakabintas ant vielinių trosų prieš antresolę, išplečia prieškambario erdvę ir daro ją įdomesne.

Talpi tamsiai mėlyna komoda sąlygoja idealią tvarką, virš jos pakabintas veidrodis vaizdžiai praplečia patalpą, o kairėje, už elegantiškų žaliuzių, paslėpta kabykla nekasdieniams drabužiams. Grindys išklotos šviesiomis plytelėmis, ant kurių paklotas languotas takelis. Takelio galai pritvirtinti, kad jis neslidinėtų.

Medžiaginę užuolaidą, už kurios paslėptas vaikiškas vežimėlis, ateityje bus nesunku nuimti. Į palenktus viršutinius siaurus palų medžiaginius kraštus įmauta štanga. Ji pagaminta iš nerūdijančio plieno ir pritvirtinta prie sienos bei lubų. Virš laikomo sudedamo vežimėlio pakankamai vietos lieka sieninėms lentynoms.

Apskritai sakant, problema atsirado dėl vežimėlio: jį reikėjo palikinėti lauke, nes buto prieškambaris gana ankštas. Na, ir spalvinė gama jauniems tėvams atrodė niūrokai. Ir štai interjero architektė ėmėsi nebrangių ir nesudėtingų sprendimų, kuriuos šeimininkai galėtų įgyvendinti savarankiškai.

Koridoriuje patalpinta komoda spintelė avalynei su atlenkiamomis lentynomis ir stumdomų durų sistema prieš drabužinės nišą. Vieta sudedamam vaikiškam vežimėliui laikyti uždengta ryškiomis audinio skiautėmis. Jų palenkti viršutiniai kraštai užmauti ant nerūdijančios štangos. Pati štanga tvirtinama prie sienos ir lubų.

Ant sienų sumontuota keletas pakabų smulkiems daiktams. Prie antresolių pritvirtintos sūpuoklės - puiki dovana mažyliui. Kai jis paaugs ir pasunkės, jas galima bus be problemų išmontuoti.

Greta durų į svetainę yra 115 cm pločio ir apie 60 cm gylio niša, kuri puikiai tinka drabužinei. Stumdomos sieninės spintos durelės pagamintos iš matinio stiklo ir aliumininių rėmų. Viduje patogu laikyti ne tik viršutinius drabužius, bet ir gremėzdiškus namų apyvokos daiktus: lyginimo lentą, laidynę, dėžutes ir t.t.

Prieškambario palubėje įtemptu vieliniu trosu laisvai juda medinės štangos - priedangos laikikliai. Audeklų drapiruotės ilgis priklauso nuo prieškambario dydžio ir pageidaujamo audinio kabojimo ilgio.

Net vieta virš radiatoriaus naudojama laikyti įvairioms smulkmenoms: ant mėlynų sieninių pakabų galima kabinti galvos apdangalus, diržus, skareles, krepšius ir kitus kasdieninio naudojimo daiktus. Palubėje pritvirtintos mėlynos žaliuzės, uždengdamos ir pakabas ir, plokščią radiatorių, nuleidžiamos iki pat grindų.

Čia sutilpo visa avalynė: elegantiškų metalinių rėmų ir plastikinio frontalinio paviršiaus spinta (168 x 51 x 18 cm) yra su penkiomis atlenkiamomis lentynomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją