Prieš veidrodį teko įrengti batų dėžę su atlenkiamomis lentynomis. Jos priekinė pusė pagaminta iš matinio stiklo. Žinoma, trys sekcijos dalys negali sutalpinti visos avalynės, kurią dėvi šeimos nariai, bet prieškambaryje dar yra sandėliukas.

Gana erdviame bute gyvena tėtis, mama, dukra, papūgėlės ir katė. Viskas būtų gerai, jei ne prieškambaris, kurio kitaip, nei “problemine zona” nepavadinsi. Juk į jį veda net septynerios durys! Už vienų iš jų anksčiau buvo nedidelis sandėliukas, arba, pasak mamos, “šlamštinė”. Iš tiesų, atidarius duris, išvirsdavo kas nors, ką šeimos nariai paskubomis buvo sukišę: avalynė, valymo priemonės, laikraščiai, alaus buteliai, krepšiai ir kiti primiršti daiktai.

Interjero dizainerei teko rimtai imtis ne tik sandėliuko, bet ir viso prieškambario. Ankstesni pilki durų rėmai buvo padengti matiniu laku. Sienas nutarė nudažyti švelniai žalia spalva. Ir pagaliau, laisvą erdvę palubėje panaudojo įrengti lentynai per visą patalpos perimetrą.

Vietos daiktų laikymui atsirado daugiau ir dėka aukštos komodos su septyniais ištraukiamais stalčiais. Na, o sandėliuke pagaliau įsiviešpatavo tvarka. Dabar lentynos jame siekia lubas, ir net taburetei - kopėtėlėms bei katės tualetui atsirado vietos.

Duris - “armoniką”, už kurių slepiasi sandėliukas, šeimininkai laiko genialiu sprendimu. Na, o katei iš tiesų prie širdies jos nuosava išimtinai puiki landa. Tik pakabinamas šviestuvas nelabai patinka tėčiui - pagal jo ūgį žemai pakabintas.

Išskleidžiama storos beržinės faneros taburetė- lipynė padeda pasiekti lentyną prie viršutinio sienų perimetro. Lipynės aukštis 57 cm, plotis 40 cm.

Nedidelis sandėliukas, kuriame laikomas visoks kratinys ir įrengtas katės tualetas, uždaromas durimis- “armonika”.

Sandėliuko duryse yra patogi anga katei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją