Jums reikės:

20 vnt. vidutinio dydžio Jūsų mėgstamų grybų kepurėlių,
3 valg. š. susmulkinto svogūno,
½ stiklinės sviesto ar margarino,
1/3 stiklinės džiūvėsėlių,
¼ stiklinės smulkintų Kalifornijos pistacijų,
žiupsnelis smulkintų petražolių,
žiupsnelis druskos bei mėgiamų prieskonių.

Paruošimas:

Susmulkinkite grybų kotelius. Kotelius bei svogūnus apkepkite pusėje turimo kiekio margarino kol pagels ir suminkštės. Sudėkite džiūvėsėlius, Kalifornijos pistacijas, petražoles, druską, prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Gauta mase įdarykite turimas grybų kepurėles. Sudėkite jas į kepimo skardą, apšlakstykite likusiu ištirpintu margarinu. Įdarytus grybus kepkite iki 150C įkaitintoje orkaitėje 5 minutes arba kol sušils.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją