Todėl kompanija „Provident Finansai“, tęsdama jau pradėtą tradiciją, siūlo penketą mažo biudžeto dovanų idėjų Tėvo dienos proga.

Anot kompanijos marketingo vadovės Dovilės Krinickienės, dažnai į dovanas žiūrima per rimtai ir užmirštama, kas išties svarbu sveikinant artimus žmones: „Dovana tėra simbolis to, ką jaučiame, todėl niekas geriau negali parodyti meilės, kaip dėmesys, geri darbai, šilti žodžiai. Mes siekiame parodyti žmonėms, kad dovana nebūtinai turi būti brangi, jog paliktų gerą įspūdį. Pasinaudokite fantazija ir pamatysite, kiek visgi daug dalykų galima padovanoti savo tėčiui.“

Riešutai – tėčio stiprybei

Yra sakoma, kad riešutai – patys geriausi vitaminai vyrams, todėl Tėvo dienos progą savo tėtį nustebinkite jo mėgstamų riešutų rinkiniu. Nors atrodo dovana paprasta, tačiau viskas priklauso nuo to, kaip ją pateiksite. Išsirinkite trijų skirtingų rūšių riešutus, pavyzdžiui, lazdyno, graikinius, sūdytus žemės riešutus, karameliuotus migdolus ar pistacijas. Pripilkite kiekvienos rūšies po pilną stiklainį ir sudėkite į gražią dėžutę. Ant kiekvieno stiklainio galite užklijuoti rankų darbo etiketę su užrašu „Mylimam tėčiui“, galite parašyti, kam kiekvienas stiklainis skirtas, palikti palinkėjimą ar net juokelį. Tėtis tikrai liks nustebintas.

Vakaras pagal tėtį

Tėvo dienos proga padovanokite mažą dėžutę, kurioje būtų tik susuktas lapelis, o jame užrašyta „Kviečiu praleisti drauge vakarą“. Iš anksto pasiruoškite šiam vakarui: patiekite stalą, paruoškite mėgstamiausius tėčio patiekalus, gėrimus ir skaniai pavakarieniaukite, kalbėkitės, dalinkitės įspūdžiais, ateities planais, prisiminkite gražias akimirkas praleistas kartu. Taip pat galite išsikepti picos ir drauge pažiūrėti tėčio mėgstamą veiksmo filmą, komediją ar sporto rungtynes.

Laikas tik tėčiui

Dažnai būna taip, kad kasdieniai darbai ir rūpesčiai neleidžia pakankamai daug laiko skirti patiems artimiausiems žmonėms, todėl branginkite laiką, praleistą su jais. Padovanokite savo tėčiui stiklainį ar dėžutę, ant kurio būtų užklijuota etiketė su užrašu „Laikas tėčiui“. Į dėžutę ar stiklainį įdėkite daug įvairių lapukų su pasiūlymais, kaip galėtumėte praleisti laiką drauge. Pavyzdžiui, „Žiūrėkime kartu rungtynes“, „Pasivažinėkime dviračiais“, „Pasiplaukiokime ežere valtimi“, „Pažaiskime krepšinį“ ir pan.

Nuotraukos – tai kas visuomet pradžiugina

Kiekvienas savo lentynose rastume nuotraukų albumų, kuriuose sudėti mieli prisiminimai. Tačiau dauguma juos atsiverčiame retai. Todėl siūlome prikelti prisiminimus naujam gyvenimui. Surinkite nuotraukas, kuriose esate kartu su tėčiu nuo vaikystės iki dabar, atspausdinkite, jei turite jas skaitmeniniu formatu ir sudėkite į koliažą. Jį įrėminkite. Nuotraukas taip pat galite panaudoti kaip atvirukus, ant kurių kiekvieno pusės būtų užrašyti trumpi laiškeliai tėčiui, ar parašyta, ką jums ši nuotrauka reiškia, kokius prisiminimus kelia. Nuotraukas sudėkite į gražią dėžutę ir padovanokite.

Kad tėčio mašina visuomet būtų švari

Jei jūsų tėtis yra vienas iš tų, kuris dievina automobilius, o ypač savąjį – tuomet ši dovanos idėja kaip tik jums! Tėčiai tikrai vertina, kai pasisiūlome jiems padėti, tad galite jam padovanoti „Automobilio švaros kuponų“. Jums tereikia nuspręsti, kiek kartų norėsite tėtį pradžiuginti, nuplaunant ir išsiurbiant jo automobilį. Padarykite lapukus-kuponus, juos gražiai susekite ar sudėkite į gražią dėžutę ar vokelį. Nepamirškite ant kupono parašyti taisyklių, pagal kurias jis galioja, pavyzdžiui, „šis kuponas galioja tik vieną kartą“ ar „kuponas negalioja lyjant lietui“. Tokia dovana patiks bet kuriam tėčiui.

„Šios idėjos – tai tik keletas pavyzdžių, kurie, tikimės, įkvėps besiruošiant šventiniam sekmadieniui. Norime paskatinti tokių švenčių metu koncentruotis ne į materialias dovanas, o ieškoti sprendimų, kaip nustebinti savo tėtį neišlaidaujant“, – kalba specialistė.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)