Mamų mugės“ sumanytoja Jurga Barbora Jauniškienė džiagiasi, kad šiemet rengti mugę itin padėjo Užupio gimnazijos moksleiviai, nes dalyvių ir prekių daugėja. Mugė sulaukė apie 1,5 tūkst. dalyvių, parduodama daugiau kaip 100 tūkst. prekių.

Rugsėjo 25 d. bus galima apsipirkti besilaukančios II-III trimestrą mamos, mugėje prekių pristačiusios mamos, bei neįgalius vaikus auginančios mamos.

Rugsėjo 26 d. nuo 10 iki 14 val. apsipirkinės bilietą įsigijusios šeimos.

Nuo rugsėjo 26 d. 14 val. iki 19 val., šeštadienį bei sekmadienį iki rugsėjo 28 d. 16 val. galės apsipirkti visi.

Paskutinę mugės dieną bus vykdomas išpardavimas: prekės, kurių etiketėje nurodyta “Pask.dieną -50%”, parduodamos už pusę kainos.

„Mamų mugė“ – tai mugė, kurioje už simbolinę kainą galite parduoti išaugtus ir nebenaudojamus vaikiškus rūbus bei daiktus ir įsigyti Jūsų vaikams tinkamų. Didžioji dalis neparduotų daiktų skiriami labdarai.

Nuo 2012 m. rudens mugė didžiuosiuose Lietuvos miestuose vyksta 2 kartus per metus: rudenį (rudens–žiemos sezonui) ir pavasarį (pavasario–vasaros sezonui).

Pagrindinis „Mamų mugės“ tikslas – skatinti atsakingą vartojimą ir savanorystę bei remti šeimas, auginančias vaikus.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)