Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ rekomenduoja šešis žaidimus, kurie tiks poilsiausiantiems nuo Lietuvos iki Turkijos, rašoma pranešime spaudai.

Šeimos su vaikais savo atostogoms mielai renkasi poilsį pajūryje ar prie ežero, nes tokia aplinka ne tik graži, bet ir tinkama žaisti mažiesiems. Tačiau ir čia vaikams neretai pabosta tie patys užsiėmimai, o tėvų siūlymai pastatyti dar vieną smėlio pilį ar iškasti giliausią duobę – nebežavi.

Šeši rekomenduojami žaidimai:

Vandens nešimas. Du žaidėjai arba dvi komandos bėga prie jūros, semia vandenį ir neša į krante stovintį kibirėlį. Semti galima kastuvėliu, sieteliu arba saujomis. Laimi pirmasis, pripildęs savo kibirėlį vandeniu.

Pingvinų lenktynės. Dviejų komandų žaidėjai apsirengia kuo daugiau rūbų, bėga iki savo komandos nario ir kuo greičiau perduoda rūbus jam.

Kojų slėpimas. Puikiai tinka ramybės norintiems tėvams, nes jie gali snausti arba skaityti knygą, kol mažieji kantriai pils smėlį ant jų kojų.

Čiužinių ralis. Du vaikai sėdi ant pripučiamų čiužinių, o kiti komandos nariai juos stumia išilgai pakrantės. Laimi pirmieji, pasiekę numatytą tikslą.

Pėdsakai smėlyje. Vienas žaidėjas išlygina tam tikrą paplūdimio plotą ir įspaudžia smėlyje įvairių turimų daiktų spaudus. Kitas žaidėjas, tuo metu, sėdi uždengtomis akimis ir po to pagal antspaudus spėja, kokie daiktai buvo panaudoti.

Atsimink, ko trūksta. Vienas žaidėjas ant paplūdimio gulto ar čiužinio išdėlioja įvairius turimus daiktus, leidžia kitam žaidėjui trumpai į juos žvilgtelti ir uždengia viską rankšluosčiu. Vienas daiktas nemačiomis yra pašalinamas. Kitas žaidėjas, nudengus daiktus, turi pasakyti, ko trūksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją