Kai namuose ir darbe laisvai cirkuliuoja energija, pinigai lengviau atitekės į jūsų gyvenimą.

Jūsų dėmesiui – šeši patarimai, kaip pritraukti pinigus į savo gyvenimą.

1. Namuose niekur neturi lašėti vanduo.

Vanduo fengšui simbolizuoja du dalykus: 1) pinigus, 2) emocijas. Kodėl? Svarbu tėkmė. Tad jokių būdu neturi lašėti iš krano ar per lietų kapsėti vanduo pro lubas. Kai kažką sutaisote namuose, tuo pačiu pakoreguojate savo gyvenimą. Juk nenorite, kad iš namų ištekėtų pinigai?

2. Visada nuleiskite klozeto dangtį.

Tualete yra spiralėmis žemyn einanti energija. Kai nuleidžiate dangtį, saugote chi energiją, kad ji neištekėtų žemyn. Tai susiję su vandeniu ir tai labai svarbu. Tad nenuleiskite į klozetą pinigų. Patartina pririšti raudoną kaspiną ant vamzdžių už klozeto – taip apsaugosite pinigus.

3. Papuoškite lauko duris.

Lauko durys labai svarbu. Kai lauko durys gražiai atrodo, galimybės pačios beldžiasi į jas. Skambutis turi veikti, kad išgirstumėte, kai ateis galimybė. Ant lauko durų turi aiškiai matytis numeris, kad energija chi jus lengvai rastų.

4. Simboliškumas.

Pinigų sritis yra tolimiausiame kairiame kampe, stovint veidu į lauko duris. Ar ta vieta nėra užversta senais daiktais, ar ten tvarkinga? Pastatykite ten gražų augalą. Pakabinkite paveikslą su medžiais, valtimis, šuoliuojančiais arkliais, tekančiu vandeniu ar bet kuo, kas jums simbolizuoja gerovę. Galite toje vietoje padėti smulkių pinigėlių. Pinigai traukia pinigus.

5. Tegu viryklė visada būna švari.

Fengšui viryklė simbolizuoja gerovę. Tegu ji visada būna švari, o jungiklius visada sukite pagal laikrodžio rodyklę – taip atversite daugiau kanalų sėkmei.

6. Padirbėkite ir su savo asmenine energija.

Apgalvokite savo požiūrį į pinigus. Ką jus vaikystėje sakė apie pinigus? Galbūt turite neproduktyvių įsitikinimų? Kaip tvarkotės su pinigais? Ar esate nepatenkinti, kai apmokate sąskaitas? Galvojant apie finansus, būtinos aukštos vibracijos. Leiskite pinigus, taupykite, duokite ir priimkite juos su dėkingumu.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)