Švelnus bučinys

Lengvas, švelnus bučinys, lydimas atsargaus prisilietimo. Su tokiu stipriosios lyties atstovu draugauti norėtų visos. Nors iš tokio vyruko ir nesulauksite netikėtų poelgių, tačiau savo partnerę jis apgaubs švelnumu, šiluma ir nuoširdžia meile. Be to, toks vyras ar vaikinas labai skaudžiai išgyvena kiekvieną barnį ar įžeidimą.

Tokiam vyrui patinka švelnumas, todėl, norėdama jį išlaikyti, turėsite apgaubti jį rūpesčiu ir subtilia globa. Švelnius bučinius dovanojančiam vyrui labai svarbus partnerės palaikymas. Toks stipriosios lyties atstovas bus puikus vyras – sulaukdamas atsako į savo jausmus, jis bus jums ištikimas iki grabo lentos..

Nenuspėjamas bučinys

Toks vyras vieną kartą jus bučiuoja švelniai, kitą kartą aistringai įsisiurbia į lūpas ar netgi demonstruoja subtiliai agresyvią bučiavimo techniką. Tokio vyro bučinys niekada nebūna nuobodus, nuolat stebina. Toks stipriosios lyties atstovas visada stengtis tenkinti savo antrosios pusės norus ir padarys viską, kad jo mylimoji jaustųsi gerai.

Valdingas bučinys

Valdingas ir vyro pasitikėjimą savimi atvirai demonstruojantis bučinys. Tokie bučiniai monotoniški, todėl neretai gali pasirodyti nuobodūs ir netgi varginantys. Su tokiu vyru mergina ar moteris jausis kaip už mūro sienos. Jis visada palaikys savo antrąją pusę, visada išties pagalbos ranką, be to, bus ištikimas ir sąžiningas.

Kartu su valdingai besibučiuojančiu partneriu galėsite pamiršti ekstravagantiškus poelgius ir bet kokius nuotykius. Tačiau su tokia antrąja puse sukursite ramią ir stabilią šeimą, nes jūsų santykius nuolat valdys griežta logika ir šaltas protas. Jeigu tokio tipo vyras užsibrėžia kokį nors tikrą, eis per ugnį ir vandenį, tačiau jį pasieks. Gyvenimas su tokiu vyru bus ramus ir be jokių nemalonių siurprizų. Tiesa, malonių netikėtumų tikėtis tikriausiai taip pat nevertėtų.

Trumpas bučinys

Toks trumpas bučinys intensyvus ir agresyvokas, dažnai lydimas krimstelėjimo. Susidaro įspūdis, jog besibučiuojantis vyrukas nervinasi. Gali būti, jog šis stipriosios lyties atstovas pakankamai susikaustęs, nemėgsta imtis iniciatyvos. Merginai ar moteriai, esančiai šalia tokio vyro, viską teks perimti į savo rankas, planuoti už du, pačiai kurti santykius ir pakreipti juos reikiama linkme.

Toks vyras jus linksmins, tačiau svarbių sprendimų niekada nepriims. Be to, šis vyrukas linkęs į meilės nuotykius. Tokie trumpų bučinių ekspertai neretai mezga audringus, bet trumpalaikius romanus, flirtuoja su visomis dailiosios lyties atstovėmis, kurias tik sutinka savo kelyje.

Jeigu pamilsite tokį vyrą, teks mokytis pakantumo, gerumo ir tapti puikia namų šeimininke. Jeigu sugebėsite ant savo pečių nepastebimai laikyti visus keturis namų kampus ir užsimerkti prieš mylimojo nuklydimus, būsite laiminga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)