Skirtumai tarp vyro ir moters seksualumo gimdo daugybę stereotipų, o kartais ir mitų. Mes bandome atskleisti sau priešingą lytį, priskirdami jai neegzistuojančius privalumus, polinkius ir įsitikinimus. Paprastai mėginimai „suprasti vyrą“ arba „suprasti moterį“ pasmerkti nesėkmei, nes nėra apibendrintos moters ar apibendrinto vyro. Ir, vis dėlto, mes stengiamės suprasti dėsningumus ir paaiškinti nepaaiškinamus dalykus. Štai dar vienas sąrašas faktų, kurie priartins mus prie tiesos.

1. Ji prašo (beveik) neįmanomo

Idealus vyras turi demonstruoti du, iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus, bruožus: būti didvyriu su pakankamai plačiais pečiais tam, kad apsaugotų nuo nelaimės, ir elgtis kaip galantiškas kavalierius, kuris artimuose santykiuose neslepia savo silpnybių. Trumpiau tariant, vyrai turi būti „kompleksiški“: galingi (fiziškai) ir imlūs (psichiškai).

2. Ji gali mylėti tik vieną vyrą

Moteriai paprastai visa meilės istorija yra atskira istorija, kurią ji šimtu procentų išgyvena su vyru, kurį myli. Ji retai lygina tai, kas vyksta „čia ir dabar“ su ankstesne patirtimi. Vyras gi gali (gerokai) lengviau išgyventi tokį patį santykių pobūdį ir vienodai elgtis su keliomis partnerėmis. Iki tokio lygmens, kad kartais net užmiršta jų vardus...

3. Iš pradžių ji įsimyli vyro akis

Skvarbus ar jausmingas žvilgsnis pakerta visus pasaulio raumenis. Todėl neverta pirmojo susitikimo metu maskuoti savo pilvo. Be akių ji dar pažiūrės ir į jūsų rankas – jos pasakys, kokioms glamonėms yra pasiruošusios – ir įsiklausys į jūsų balsą. Juk balsas taip pat gali glamonėti.

4. Prieš mylėjimąsi ji nori pakalbėti

Moteriai būtina girdėti „Brangioji, aš tave myliu“ tam, kad ją užvaldytų aistra. Jai reikia jausmo, kad atsiduotų seksui, kai tuo metu vyrams, kad atsivertų jausmams, reikalingas seksas.

5. Jai patinka, kai stimuliuojamos visos jos erogeninės zonos

Kad pasiektų euforiją, moteriai reikia, kad vyras lovoje domėtųsi visu jos kūnu, o ne vien lyties organais. Tik tarp vyriškos lyties atstovų galima rasti nemažai tokių, kurie pamiršta (kaip dera) pabučiuoti savo žmoną į lūpas ar švelniai jai pakandžioti ausis.

6. Ji į malonumą atsako malonumu

Net jeigu ji nori būti išmyluota nuo galvos iki kojų, tačiau glamonės dar nėra „leidimas“ įsiskverbimui. Daugelis moterų dievina subtilius prisilietimus, odos kontaktą, o štai vyrams seksas be įsiskverbimo, apskritai, nėra seksas.

7. Ji negali pakęsti, kai ją suvokia kaip objektą

Nors kai kurios praktikuoja „meilės sportą“, laksto į kairę ir į dešinę, nes greitai partnerių kaita dabar madinga ar paprasčiausiai todėl, kad tai patinka, vis tiek moterims reikia dingsties, kad galėtų užsiimti seksu. Daugumai moterų tai yra nepriklausomas seksualinio akto tikslas.

8. Ji labai jautri dėmesiui po sekso

Norite dar labiau ją sujaudinti, sužavėti ir pakerėti? Jeigu po sekso vyras, nepriklausomai nuo užvaldančio nuovargio, gali apkabinti savo partnerę, pasakyti jai kelis švelnius žodžius, pagirti ir pabučiuoti, tai pavergia moterį. Dėmesio ženklai jai įrodo, kad ji nėra tik aistros patenkinimo objektas.

9. Apgauta ji sudegina tiltus

Moteriai, kurią išdavė, santykiai baigti. Jeigu pabaiga, tai pabaiga! Apgautas vyras greičiau sieks suklijuoti šukes ir susigrąžinti moters meilę.

10. Ji gali išeiti, kad gyventų viena

Nepatenkinta moteris gali nutraukti santykius, neturėdama „atsarginio oro uosto“. Vyrui, priešingai, gerokai daugiau reikia namų, prieglobsčio, „dvasinės ramybės“, todėl išeitų, kad jis yra labiau linkęs į kompromisus, net jeigu poroje kilo sunkumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)