Mes siūlome praleisti šį laiką naudingai. Keliaukite į virtuvę, praverkite šaldytuvą...Pagal jo turinį jūs galite viską sužinoti apie savo partnerę.

Taigi:

* Šaldytuve daug kiaušinių. Greičiausiai ši moteris mėgsta greitą maistą - omletus, kiaušinienes. Galite nesitikėti prašmatnios vakarienės. Ryte jums greičiausiai pasiūlys (kaip priedą prie kiaušinienės) puodelį tirpstančios kavos.

* Faršas kotletams iš kulinarijos. Dama mėgsta pavalgyti sočiai, bet netvarkingai. jai svarbu ne maisto skonis, o jo kiekis. Lygiai tas pats - ir sekso srityje.

* Daug šviežių žalumynų. Tai geras ženklas. Visai tikėtina, kad už savaitės - kitos jūs gardžiuositės rytietiškais patiekalais. Taupykite pinigus tailandiečių restoranui.

* Imbiero šaknis. Jums labai pasisekė. Ši moteris moka gaminti. Ir tame tarpe - kinietiškus patiekalus. Bet tai ilgas procesas. Taigi, buto tvarkymas gali užgulti jūsų pečius.

* Alyvuogių aliejus. Labai naudingas produktas, bet laikyti šaldytuve jo nerekomenduojama. Keista, kad ji nežino elementarių dalykų.

* Degtinė. Galimi įvairūs variantai. Jeigu butelis neatidarytas, tai rodo šeimininkės įžvalgumą. Jeigu pradėtas - arba ji mėgsta išgerti, arba šaldytuvas buvo tikrinamas dar prieš jus.

* Šampanas. Viskas normalu. Šiuos gėrimus geriau gerti atšaldytus.

* Konjakas. O štai šis poelgis prieštarauja bet kokioms taisyklėms. Užtat turėsite progą žinovo tonu šeimininkei priminti, kad konjakui nepamaišytų žmogaus rankų šiluma, kaip ir tau, brangute...

* Puodas su barščiais, kepta višta, alus. Šituose namuose jus myli ir laukia. Klausimas: ar tikrai jus? Reiktų įsitikinti, ar dama neištekėjusi. Ir ar brangiausias jos vyras negrįš iš tolimos komandiruotės anksčiau rytdienos ryto...

* Braškės, vynuogės, plakta grietinėlė...Pavojingas signalas. Galbūt mergina dievina filmą "Devynios su puse savaitės" ir iš jūsų laukia tų pačių glamonių, kaip ir Mikki Rurka.

* Raudonieji ikrai, juodieji ikrai, eršketiena, JAV doleriai (22 tūkst.)...Šitai moteriai krizės negresia. Ji pati neprapuls ir jums neleis. Jeigu būsite protingas.

* Pintas odinis botagas, aukšti odiniai batai, plieniniai antrankiai, ažūrinės kojinės...Simpatiškas rinkinukas, bet kodėl šaldytuve? Bendrai, laiko turite ne per daugiausiai. Kol dama duše - galite nuspręsti, kaip elgsitės toliau - tyliai išsmuksite pro duris ar įsmuksite į miegamąjį ir lauksite po antklode su vynuogės keke rankoje.

P.S. O dabar patarimas jums, mielosios moterys: jeigu, išlindusios iš dušo aptikote savo svečią studijuojant jūsų šaldytuvo turinį - griebkite jį už čiupros. Greičiausiai jūs parsivedėte namo visišką kvailį, kuris apie tai, kaip elgtis su moterimis, mokosi iš laikraščių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją