Sužinoti viską apie meilės objekto aistrą – bet kokio žmogaus didžiausias noras. Ypač, jeigu jis atsidūrė svarbiausioje gyvenimo kryžkelėje – ketina tuoktis. Taip, be abejo, anketiniai duomenys jau senai yra žinomi, tačiau jie nieko neleidžia sužinoti apie labai gilų žmogaus vidinį pasaulį.

Kur kas geriau, jeigu jūs išklausysite jos vaikystės atsiminimus apie to laiko draugus ir svajones. Juk, kaip teigia psichoanalitikai, visas suaugusiojo gyvenimas priklauso nuo to laiko įsisavintų pergyvenimų, idėjų, įsitikinimų.

Moteris – visada paslaptis. Dažnai vyrai yra pasirengę prarasti pusę gyvenimo tam, kad jas suprastų. Įdomu, kokias pasakas jūsų sužadėtinė mėgo vaikystėje?

"Trys paršiukai"

Taigi, jeigu jūsų mylimoji vaikystėje mėgo šią pasaką, tai lauk bėdos! Ją vis tiek, nepaisant jūsų beprotiško stengimosi, trauks kiti vyrai, turintys privalumų, priešingų jūsiškiams. Ji nuoširdžiai jus myli, bet, vaikiško įsitikinimo vedama, skirs jums tam tikrą vietą ir skirs ypatingą vaidmenį, įsivaizduokime, pavyzdžiui Naf-Naf’o.

Ji ne be pagrindo lauks iš jūsų kažkokių didvyriškų poelgių šeimos labui, charakterio tvirtumo, nepalaužiamos valios. Aišku, kiti du jos “draugai” bus lengvabūdžiai, linksmi ir nerūpestingi. Ir būtent su jais naktimis ji išplasnos į naktinius klubus, pabučiavus jus į žandą, paprašys iki jos sugrįžimo perklijuoti šią bjaurią sieną naujais tapetais.

Jeigu jums nesinorės nieko veikti ir svajosite visą vasarą taip sakant “pasivolioti baloje” (tai reiškia pilnai atsiriboti nuo visų naminių darbų), tai jus greitai perves į Nif-Nif’o rolę ir lieps ją linksminti savo kvailais poelgiais ir tuščiais užsiėmimais.

Jeigu apsidžiaugę jūs prarasite budrumą, žinokite, kad ji eis miegoti į namuką tik pas šeimininkišką Naf-Naf’ą, kad nepapultų į vilko dantis. Todėl prieš pakeičiant roles, išsiaiškinkite smulkmenas scenarijuje.

Mano požiūriu, labiausiai perspektyvi rolė yra Nuf-Nuf’o - jei ką, tai pas jį reikalui prispyrus ir pernakvoti galima, ir miške pasilinksminti ne nuodėmė. Iš viso, vieną kartą pamilusi “Trijų paršiukų” scenarijų, mergina visą gyvenimą stengsis ieškoti idealo. Jums arba reikės susibičiuliauti su jos išrinktaisiais, arba pamilti kitos pasakos gerbėją.

“Eik nežinia kur, parnešk nežinia ką”

Jai niekada neįtiksi, kad ir kaip stengtumeisi. Iš principo dėl tokios princesės vertėtų pasistengti, tik stenkitės, kad reikalai nepasiektų absurdo ribos. Paprašė ji kaip ir visada atnešti to, nors ji pati nežino ko? Nepradėkite aiškintis santykių. Sutikite lengvai: gerai, mieloji, išeinu ieškoti, bet kadangi uždavinys ne iš lengvųjų, sugrįšiu pats nežinau kada.

Ir viskas – laisvas kaip vėjas, jūs galite skristi ant meilės sparnų jums vienam žinoma kryptimi. Užsimanysite grįžti, prašau – išsiilgusi princesė priims jus į savo glėbį, juk jai teko liūdėti, kol jūsų nebuvo.

Jeigu iš reguliarių pasivaikščiojimų dėl visokių menkniekių jūs neskubėsite sugrįžti namo, o vieną kartą ir patys pasiūlysite pasivaikščioti ir paieškoti “nežinia ko”, laukite komandos atsakymo ir pasikeitimo iš kaprizingos karalienės į paklusnią pelenę. Ji pati supras savo kaprizų neefektyvumą ir panaikins juos visam laikui.

Pačioje santykių pradžioje jums atsiras reali galimybė pačiame savo jėgų žydėjime įgauti tvirtą impotenciją. Mergina, paprašiusi jus aistringai ją pabučiuoti, sulauks to momento, kol jūsų liežuvis pavirs į sudaužyta boksinę kriaušę, o jūsų antrasis “aš” – į nuskriaustą mažą gyvatėlę, tam, kad nusisuktų į sieną ir graudžiu veiduku pasakytų “priversk durnių dievui melstis… Prašiau juk iškart aktyviai pulti, tai ne - visą valandą kažkokiom nesąmonėm terliojaisi!”

Kai tik toks epizodas atsitiks su jumis pirmą kartą, palikite nepatenkintą dviems, ne, geriau - trims savaitėm. O į jos mieguistus aiškinimus atsiduoti meilės paguodai po šio laiko tarpo vulgariai jai atsakykite, kad jums ir taip gerai. Bet jei ji labai nori, tai galite ir jūs sudalyvauti pasyvaus žiūrovo rolėje.

Kitą kartą ta pati, kuri niekada nežino, ko nori, apsispręs savo noruose ir kaprizus paliks už miegamojo slenksčio. Gali atsitikti taip, kad jūsų brangiai sveikatai jau ilgą laiką gresia pavojus ir pasiūlymas manipuliuoti nepadės. Tada išsiųskite ją į jos pačios pamėgtą pasaką. Sau jūs visada susirasite gerbėją iš kito siužeto.

“Stebuklinga Aladino lempa”

Šios mergiotės duona nešerk – tik duok patvarkyti savo viengungišką butelį. Ji labai mėgsta daryti tvarką ir komfortą ten, kur, jos nuomone, jis turi būti. Ji tiesiog dievina dovanoti vaikinams ūkinius daiktus su potekste “…kai gyvensim kartu”.

Jai atrodo, kad aliejaus butelį, kurį jūs naudojote kaip peleninę, turi pakeisti peleninė iš prabangios parduotuvės. Ji jums ją ir padovanos ir kiekvieną kartą ateidama tikrins, ar ji savo vietoje. Ši mergina nė nesusimąstydama ateis pas jus ryte ir pagamins pusryčius, nors jums gali atrodyti, kad ji atėjo patikrinti jūsų ištikimybę.

Tačiau ji visada tiki jaunojo išrinktojo potencialu, apie kurį nepavargsta šnekėti kiekviename kampe. Todėl jums kartais gali atrodyti, kad ji tiesiog duoda užuominas dėl jūsų nenusisekusios karjeros. Tokios merginos savo išrinktąjį gali laikyti lempoje gyvenančiu džinu. Štai, ji ir trina jo namą tikėdamasi, kad iš jo pasipils turtai.

Žinoma, jeigu jūs jaučiatės visagaliu džinu (o gal tokiu ir esat), tokia mergina - geras atradimas jums. Bet tik turėkite omenyje, kad jūsų pastatyta meilės pilis vieną dieną gali išgaruoti, kaip pasakoje, nes atsiras daug galingesnis džinas arba koks gudrus senis, turtingas burtininkas Džafaras.

“Raudonkepuraitė”

Ruoškitės tam, kad ištikimoji viską darys pagal save, atvirkščiai jūsų nuotaikai ir maldavimams, ir, gal netgi pasirinks laisvą gyvenimo būdą. Jai staiga gali kažkas šauti į galvą ir ji nuskuos į naktinį koncertą arba sužaisti biliardo partiją užmiesčio klube, dėl ko ir ištrauks jus tiesiog iš lovos.

Į visai suprantamus protestus ji reaguos keldama ultimatumus: arba einam kartu, arba eisiu su pažįstamu “medžiotoju”. Patarimas: kai tik tai atsitiks pirmą kartą, iškart pastatykite visus taškus ant “ i “. Prigrasinkite, kad ją teks atiduoti suplėšyti į skutelius vilkui arba medžiotojui!

Nuo vaikystės pripratusi prie to, kad tikri vyrai – tai jėga ir apsisprendimas, ji intuityviai ieškos kiekviename vyriškos lyties egzemplioriuje šių rodiklių. Pademonstruokite, kas namuose šeimininkas. Tada, prisigėrusi susižavėjimo, ji iki pat pensijos jus maitins sviestinėmis bandelėmis.

“Alavinis kareivėlis”

Jums nepavydėsime! Norint atkreipti į savo personą dėmesį, reikia būti bent jau žvairu arba beausiu. Geriausia - bekojis arba bent jau šlubas. Pažeidžiamumas labai mylimas ir gerbiamas tokių merginų tarpe. “Meilės” ir “gailesčio” supratimas jų pasakoje tampa sinonimais.

Tiesa, dovanodamos savo meilę, jos nedega begalinėje ugnyje. Jos reikalauja aukų (kartais labai didelių) iš aistros objekto pusės. Kova su nepalyginamai didesnėmis priešininko jėgomis, aktyvus gaisro gesinimas, paskendusios pavandeninės valties išgelbėjimas arba kažkas ne tokio didvyriško gali jums padėti surinkti tą taškų sumą, už kurią galima gauti taip trokštamą bonusą.

Taip, kad jeigu jūsų dienoraštyje kiekviename puslapyje galima perskaityti užrašą “padaryti žygdarbį!” – tai aukščiau paminėtos pasakos mylėtoja greitai taps jūsų amžiams!

“Coliukė”

Iškart išsirikiuokite prioritetus - savo ir išrinktosios. Jeigu, jūs, kaip aklas kurmis, vertinate stabilumą ir komfortą, tai bėkite lauk nuo šios pasakos mėgėjos. Susiraskite “Pelenės” gerbėją. Bet jeigu jūs kaip elfas lengvi ir pakylėti, jeigu vertinate laisvą meilę, nesurakintą antrankiais ir formalumais, tai - jūsų šansas. Jūs tiesiog sutverti vienas kitam.

Tiesa, jums pačiam asmeniškai teks susidoroti su pastoviais pavydo priepuoliais. Coliukė niekada neatsiskaitinės, su kuo, kur ir kada buvo. Jeigu jums kada prireiks, patys pasiūlykite jai, pagal anksčiau numatytą planą, nueiti į diskoteką vienai. Todėl, kad ji vis tiek išeis, netgi jeigu jūs ir prašysite jos pasilikti. Taip, kad aplenkdami jos pačios ketinimus, jūs visada išliksite jai įdomūs, ypač, kol jauni ir energingi. Elfų juk daug, o Coliukė - tik viena!

Psichologo komentarai

Idealu, jeigu mylimos pasakos poroje sutampa. Kaip malonu kalbėti tik jums suprantama kalba. Pavyzdžiui, vietoje (arba ne) cituoti Češyro katiną ar Karlsoną. Slapta kažkokių vaikiškų simbolių kalba dar labiau suartins jus. Bet taip pat ir neskubėkite skirtis, jeigu jūsų mylimoji neskaitė, o gal ir nekenčia jūsų mėgstamos “Mėlynosios paukštės”.

Sutelkite visą kantrybę ir kiekvieną vakarą skaitykite jai pasakas su savo komentarais. Emocijos jūsų personos atžvilgiu visiškai nepastebimai persiduos į mylimą apysaką – ir atsitiks stebuklas! Jūsų gyvenimiškos vertybės taps beveik identiškos.

Ach, kaip sunku iš šimto Snieguolių išsirinkti tą savo vienintelę!...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją