Kas skatina žmones vienkartiniams seksualiniams nuotykiams, nespėliosime – kiekvienas turi teisę elgtis kaip nori.

4 vienos nakties sekso pliusai:

1. Padeda atsipalaiduoti, prasiblaškyti.

Sutikdami su žmogumi permiegoti iš anksto žinome, kad kitą dieną nesigraušime, negalvosime, kaip toliau elgtis, kad santykiai toliau rutuliotųsi. Mums nesvarbu, kokiu automobiliu važinėja vyriškis, ar nori santuokos ir vaikų. Toks seksas kaip dovana – jums suteikia malonumą, už kurį nesate skolingi.

2. Naudinga sveikatai.

Apie sekso naudą nekalbėsime. Reguliarų lytinį gyvenimą gyvenančiam žmogui ilgas susilaikymas gresia fiziniais nemalonumais. Hormonų sistema reikalauja savo, tad vienkartiniai sekso nuotykiai išeina į naudą.

3. Padeda pasitikrinti, ar tebesijaučiate patraukli.

Filmai, serialai formuoja laisvos, nepriklausomos merginos įvaizdį, kuri tarsi katė vaikšto sau viena. Ji žavi, daili, prašmatni, velniškai seksuali. Ji įvilioja vyrus į savo tinklą, o ryte lengvai paleidžia. Toks įvaizdis – vargas ne tik vyrams, bet ir moterims.

Nieko stebėtino, kad vienos nakties seksas skatina pasijausti štai tokia vilioke. Be to, daugkartiniai trumpalaikiai seksualiniai nuotykiai padeda atsipalaiduoti. Moteris lengviau bendrauja su vyrais, atsikrato kompleksų, greičiau randą bendrą kalbą su įvairiais vyrais.

4. Suteikia laisvės.

Griežtai auklėtoms bus į naudą išsiveržti iš taisyklių, normų, geros mergaitės kokono ir suvokti tikruosius savo norus. Vienos nakties sekso metu nereikia apsimetinėti, galvoti apie moralę, gyvenimo vertybes. Galbūt tai jūsų šansas atsiskleisti, sulaukti tikro malonumo iš sekso, be kompleksų, be varžymosi.

5 vienos nakties sekso minusai

1. Pavojinga.

Vargu ar per šokius, gerdami kokteilius ar vakarieniaudami parodėte vienas kitam gydytojo pažymą, kad nesergate lytinėmis ligomis. Net prezervatyvai visiškai neapsaugos nuo nepageidaujamo nėštumo ir ligų, kurios gali būti perduodamos ne tik lytiniu keliu, pvz., tuberkuliozės, genitalijų pūslelinės, hepatito B ir C, aštrios sifilio formos ir t.t.

Be to, ant prezervatyvų pakelio užrašyta, kad jie apsaugo tik 98 proc. atvejų. 2 proc. atvejų teks kapstytis pačioms. Kas naktį keičiantiems partnerius tai tragiška statistika. Tikėtis, kad viskas baigsis gerai – tas pats, lyg bėgti geležinkelio bėgiais užsimerkus ir užsikimšus ausis.

2. Amoralu.

Radusieji ar ieškantys tikrų jausmų vienos nakties sekso mėgėjus laiko pažeidžiamais. Seksas be jausmų palieka sieloje tuštumą, sako jie. Jis bukina jausmingumą, formuoja įprotį prie daugelio vyrų rankų ir lūpų.

Kai sutiksite savo vyrą, jam būsite ne tik patyrusi kurtizanė lovoje, bet ir moteris, kurią reikia pasistengti įkaitinti, nes ji nebesugeba virpėti nuo pirmų prisilietimų ir mylimų rankų.

Be to, kur garantija, kad jūsų partneris bus laisvas? Gal namuose jo laukia žmona ir trys vaikai? Jų bėdos, pasakysite? O jei ir jūs ne laisva, situacija dar tragiškesnė.

3. Bloga energetika

Manoma, kad seksas – stipriausias būdas partneriams apsikeisti energija. Šio proceso metu jūs ne tik apsikeičiate nuotaikomis, gyvybinės energijos lygmeniu, bet net ir likimais.

Kokiais būdais žmonės traukia iš mūsų energiją?

Būna taip, kad pastovėjus lifte su žmogumi atsiranda tuštumos pojūtis. O sekso metu energetinė vagystė ne padvigubėja, o dešimčia kartų padidėja.

Be to, žinoma toks reiškinys kaip telegonija. Sakoma, kad tai susiję su jūsų pirmu partneriu – vaikas bus panašus į jūsų pirmą vyrą. Na ir iš esmės manoma, kad didelis partnerių skaičius neigiamai veikia būsimą vaiką, nes visų vienos nakties vyrų energetiniai laukai vis tiek sups kūdikį.

Nereikia nė daug filosofuoti. Jei kažkada gyvenote audringą lytinį gyvenimą, dažnai keitėte partnerius, veikiausiai buvote pajutusi nuovargį ir tuštumą. Dažnas seksas be jausmų vargina, ypatingai merginą, nes moterų psichika jautresnė.

4. Atstumia vyrus

Jei vienos nakties seksas jums – būdas apšilti prieš sutinkant tą vienintelį, tai yra tikimybė, kad klystate. Seksuali, vyrų dėmesio apsupta, atvira moteris visada bus patraukli. Jos norės, į ją atkreips dėmesį. Tačiau ar tokio dėmesio jums reikia?

Kaip sakoma, kiekvienai prekei savas pirkėjas. Energetiškai pajuntame tik mums artimus impulsus. Vargu ar būsite savo impulsais artima savo vyro idealui.

5. Pastovių santykių nenoras

Sakoma, kad vienos nakties seksas – tiems, kurie nesugeba suaugti ir prisiimti ilgų seksualinių santykių su vienu asmeniu atsakomybės. Nepaisant to, kad šią baimę labiau priskiria vyrams, moterys netoli nuėjo.

Tad jei vis dažniau susimąstote, su kuo praleisti artimiausią naktį ir kaip pasilinksminti, o jums jau ne 18, gal vertėtų susimąstyti apie kito lygmens santykius?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (794)