Kai kurios moterys, ypač feministės, plakatą vadina kiaulišku ir šovinistiniu. Priešingos nuomonės yra gundymo mokyklos steigėjai, kurie mano, kad jame nėra jokios seksualinės potekstės ir jog visiems akivaizdu, kad kalbama apie telefono numerį. Mokyklos atstovas Michalas Kwiecinskis sako, kad plakatu siekiama ne pažeminti moterį, o pritraukti į mokyklą vyrus. Pasak jo, Rusijoje, kurioje yra mokyklos centras, tokie plakatai nesukėlė jokio neigiamo atgarsio.

"Šis plakatas peržengia gero skonio ribas", - sakė vienas sociologas. Jis apgailestavo dėl to, kad Lenkijoje tokio pobūdžio reklama turi didelį pasisekimą. Mokykla tikrai sulaukė vyrų dėmesio. Ją jau baigė apie 200 žmonių, kurie dešimt dienų klausė paskaitų apie tai, kaip reikia vilioti merginas. Jie sužinojo, kad moterų yra daug, kad jos mielai pasiduoda vilionėms ir kad kiekviena trokšta sekso.

Klausytojai taip pat sužinojo, kaip patekti į bet kurį naktinį klubą ir kaip atkreipti ten besilinksminančių moterų dėmesį. Mokyklos darbuotojai tikina, kad pamokos duoda rezultatų, nes šį projektą net trejus metus rengė grupė ekspertų.