„Pokštas „perku savo draugui“ pamirštas – 95 proc. internetinės parduotuvės lankytojų, kurie teiraujasi prekių, net neslepia, kad perka jas sau arba savo partneriui. Vyrai dirbantys Norvegijoje, Anglijoje, Airijoje užsakinėja vibratorius ir pageidauja, kad nusiųstumėm juos Lietuvoje esančioms draugėms ar žmonoms. Viena dažniausių draugėms siunčiamų prekių – vibratorius, kurį galima nusilipdyti kaip tikslią savo penio kopiją“, - pasakojo Fantazijos.lt valdytojas Justas.

Anot jo, moterys Lietuvoje dažniausiai įsigyja realios formos vibratorius, vaginalinius kamuoliukus, tarp vyrų populiariausi vibruojantys žiedai, penio antgaliai, įvairūs afrodiziakiškų savybių turintys kremai ir purškikliai. Dažniau pasirenkamos pigesnės ir paprastesnės prekės.

„Nebeįdomios vyrams ir pripučiamos lėlės – tikroviškai atrodančios jos labai brangios, gali kainuoti ir tūkstančius, tad vyrams mielesnis tikras bendravimas", – sakė Justas. 

Tarp pirkėjų - 60 proc. vyrų. Ir jeigu drabužių parduotuvės skundžiasi, kad vyrai jose išleidžia vis mažiau, tai sekso prekėms jie negaili –  vyrai čia išleidžia 30 proc. daugiau nei moterys.
Įdomu ir tai, kad didžiųjų miestų gyventojai (Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos) tesudaro 30 proc. pirkimų. Didžioji dalis (40 proc.) tenka rajonuose gyvenantiems žmonėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją