Apsauga

Ne tik duoti į kaulus į ją besikėsinantiems chuliganams. Dabar XXI amžius, ir praktiškai nebeliko progų rodyti tokį herojiškumą. Ginti žmoną reikia nuo mažiau akivaizdžių, bet ne mažiau pavojingų dalykų. Pavyzdžiui, nuo jos mamos pykčio, jei gyvenate pas uošvę. Tai labai svarbu, nors ir nėra akivaizdu. O dar geriau apskritai apsaugoti ją nuo nusižeminimo gyventi svetimuose namuose – išnuomok butą.

Vyras turi būti pasiruošęs apginti ją nuo piktos viršininkės, leisdamas žmonai atsikvėpti ir suteikdamas galimybę susirasti geresnį darbą. Idealiausia – apsaugoti ją nuo materialinių problemų, užtikrinant šeimai geras ir stabilias pajamas. Vyro rūpestis – ginti moterį nuo visko, ko ji bijo ir su kuo negali susidoroti pati.

Bazinė vyro funkcija – užtikrinti ramybę ir saugumą. Negali šito suteikti – nepyk, kad ji neištikima. Atmink, jei tavęs nebuvo šalia, kai jai reikėjo saugumo – tu pats žengei link išsiskyrimo. Jei tuo metu buvai girtas ar pernelyg pasinėręs į darbą, o gal linksminaisi su draugais – tai ne pasiteisinimas.

Pagalba

Tai pati akivaizdžiausia meilės apraiška. Atsisakydamas žmonai padėti, tu jai sakai: aš tavęs nemyliu.

Kokio santykio nori mainais?

Padėti reikia net tada, kai darbas tau neatrodo vyriškas. Matai, kad ji pati nesusitvarko – padėk.

Padėk, kai ji pavargsta su vaiku. Padėk, kai jai reikia supirkti produktus – kitaip jai teks tempti krepšius pačiai. Padėk, jei matai, kad ji užversta darbais – nuvažiuok vakare į darbą jos paimti, prileisk kvapnią vonią, pagamink vakarienę.

Kai ji silpna, ir čia pasirodai tu ant balto žirgo – tampi didvyriu. Patikėk, ji įvertins. Tomis akimirkomis, kai tu palikai ją vieną, be pagalbos, jos širdyje gimsta nuoskauda, o gal ir mintis apie kitą. Ir ką? Tu pats kaltas!

Intymios emocijos

Artumo mums taip pat reikia, tik kiek kitokio, nei vyrams. Tiesą sakant, dėl šio skirtumo ir kyla dauguma nesusipratimų ir neištikimybių. Lovoje mums reikia emocijų, o ne judesių kiekio ir kokybės. Jei mums užtektų judesių, mes gyventume su vibratoriais.

Mums iš jūsų reikia švelnumo, aistros, geismo, kažko naujo. Ne tik moteris turi skaityti knygas „Kaip patenkinti ir išlaikyti vyrą santykiuose“. Po 5–7 metų bendro gyvenimo ir vyrui būtų gerai įsigyti knygelę apie gudrybes lovoje.

Intymų gyvenimą kuria abu partneriai, o ne, kaip pas mus įprasta, vien moteris. Jei lovoje nesuteiki jai emocijų, pasiekęs tikslą nusisuki ir užknarki, emocijų jai suteiks kažkas kitas. Jei jai reikia sekso ketvirtadieniais, o tu tuo metu girtas, ji vis tiek gaus seksą ketvirtadieniais – nepriklausomai nuo to, ar tu namuose, ar ne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (259)