Daugeliu atvejų tokį netikėtą pareiškimą pateikia vyrai, o moterys patiria šoką, negali patikėti, ir pyksta, kad jas paliko. Skausmą padidina šeimos griūties žala vaikams ir kitiems giminaičiams.
Tad kaip suprasti, ar vyras laimingai vedęs? Ar yra požymių, parodančių, kad santuokoje netiksi jokia bomba? Ar galima tikėti jo sakomais žodžiais „Aš tave myliu?“

Huffingtonpost.com pateikia 12 požymių, parodančių, kad jūsų vyras laimingas santuokoje:

1. Jis jaučia, kad jūs jį pastebite, vertinate ir nelaikote savaime suprantamu.
Apklausos parodo, kad vyrai santuokoje laimingiausi tada, kai jaučiasi vertinami.

2. Jis žino, kad gali būti savimi ir išsipasakoja jums, nebijodamas teisimo ar kritikos.

Toks atviras bendravimas labai svarbus, nes jis yra pasitikėjimo ir atsidavimo pagrindas.

3. Jis mato, kad jūs jo geidžiate ir tai seksualiai išreiškiate.
Kad ir kaip vyrui patiktų seksas, jį labai atšaldo suvokimas, kad suartėjimas domina tik jį vieną.

4. Jam patinka tai, ką jis mano apie save būdamas su jumis.
Jūsų meilė ir dėmesys ne tik miegamajame (komplimentai, pagyrimai, apkabinimai, šilti prisilietimai, meilės žodžiai) leidžia jam jaustis svarbiu ir mylimu, ir pririša jį prie jūsų.

5. Jis žino, kad jūs jį mylite ir priimate tokį, koks jis yra, bet taip pat žino, kad netoleruosite, jei jis ims elgtis blogai.
Jis žino, kad jūsų meilė tikra ir gerbia ją, nes mato, kad ji nepagrįsta nuolankiu paklusnumu.

6. Jam patinka, kad jums jo reikia, bet džiaugiasi, kad jo nesisavinate.
Sveikuose santykiuose partneriai pasikliauja vienas kitu, jiems reikia vienas kito, bet kai vienas tampa pernelyg priklausomas nuo kito, atsiranda kontroliavimo aspektas, ir iš tokio santykio norisi pabėgti.

7. Jam patinka, kad jūs norite atrodyti patraukli ir rūpinatės savimi.
Jis nesitiki, kad atrodysite kaip Holivudo žvaigždė, bet matydamas, kad rūpinatės savimi, jis jaučia, kad jūs vertinate save ir jūsų santykius.

8. Jis jaučia, kad jūs jį gerbiate ir juo žavitės.

Nėra meilės be pagarbos. Mylimo žmogaus žavėjimasis pakelia savivertę, atgaivina seksualinę ir emocinę tarpusavio aistrą.

9. Jis niekada nesijaučia menkinamas ar žeminamas net ir konfliktų metu.
Jei konflikto metu neužsipuolate jo asmenybės, jis jaučiasi saugus ir nenusiteikia gynybiškai, tuo pačiu yra atviresnis bei labiau linkęs išgirsti tai, kas jums nepatinka ar jus liūdina.

10. Jis mato, kad jūs sugebate pamiršti praeitį.

Jūs nekaupiate praeities nuoskaudų, nesuvedinėjate sąskaitų ir nesijaučiate amžina auka, todėl santuoka yra lanksti, o ne sustabarėjusi, jaudinanti, o ne nuobodi ir atvira bendro augimo ateičiai.

11. Jis žino, kad jis jums yra pats svarbiausias.

Jis neabejoja, kad yra jūsų gyvenimo centre ir žino, kad kai jam iš tiesų jūsų reikės, jūs 100 proc. atsiliepsite į jo poreikį.

12. Jis vertina tai, kad jūs esate maloni su jo giminaičiais ir juos priimate.

Tėvų ir kitų šeimos narių negalima pasirinkti, ir reta šeima išvengia problemų. Tačiau jei jis mato nuoširdžias jūsų pastangas priimti jo šeimą, jis tuo pačiu jaučia, kad jūs jį gerbiate ir vertinate.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)