Net ir tada, jei dėl kažkokių priežasčių išsiskyrė. Lyginant su kitais telepatijos pasireiškimo būdais, meilės telepatija gerokai aktyvesnė ir stipresnė.

Tyrėjai atrado bendrą kalbą su „pasauliu be žodžių“

Taigi, pamėginkime, neužgaunant kitų jausmų, pasidomėti kaip emocijos, mintys ir regėjimai perduodami per atstumą ir patyrinėti, ar iš tikrųjų tie pojūčiai neatsiejami nuo žmonių tarpusavio santykių.

Žinomi mokslininkai šį klausimą aktyviai tyrinėjo dar praėjusio šimtmečio penkiasdešimtajame dešimtmetyje. Jie atliko nemažai eksperimentų ir surinko daug faktinės medžiagos. Kaip sakoma, tyrėjai atrado bendrą kalbą su „pasauliu be žodžių“ – telepatija. Jų tikslas labai paprastas: pasiūlyti vieną iš teorijų, paaiškinančių, kaip žmonės jaučia vienas kitą per atstumą, kuriuos myli. Taip pat jaučia neištikimybę arba priešingai – atsidavimą ir rūpestį. Mokslininkų tvirtinimu, tuo metu pasireiškia dvi telepatijos būsenos: regimoji ir girdimoji. Be to, tarp jų gyvuoja ir grįžtamasis ryšys.

Tačiau praėjo nemažai laiko ir dabartiniai mokslininkai, atlikę ne vieną tyrimą, priėjo išvadą, kad į žmogaus emocijas per atstumą reaguoja ne tik žmonės, bet apskritai visa, kas gyva. Tai yra, kad tą patį jaučia ir, tarkim, augalai, kai apie juos galvoja žmogus! Аnot tyrėjų, medicinos psichologijos specialistų, tuose namuose, kur gyvena žmonės, nešiojantys akmenį užanty, kupini keršto ir neapykantos kitam žmogui arba nuolat barasi, konfliktuoja – gėlės labai prastai auga arba apskritai neauga.

Juk gėlės simbolizuoja gyvenimo džiaugsmą, todėl jos gali augti ir žydėti tik harmoningoje ir subalansuotoje aplinkoje. Todėl vien nuo piktų minčių ir užmačių buvimo tuose namuose, augalas paprasčiausiai žūsta. Nepaisant to, kad jis yra laiku palaistomas ar patręšiamas. Tuo tarpu būdamas greta gero, nuoširdaus, padoraus žmogaus, ypač, jei dar yra paglostomas, nuvalant dulkes nuo lapelių, dar gausiau pražysta.

Mokslininkai išsiaiškino, kad tarp žmogaus ir augalo atsiranda tarpusavio poveikio mechanizmas, giluminės P (primary) tipo arba išilginės bangos, sukeliančios virpėjimą išilgai bangų sklidimo krypties. Tačiau, jei šviesa nuo tolimųjų žvaigždžių priartėja per galybę metų, tai informacija, padedant P-bangoms, pasiekia per kelias sekundes. Tuo pačiu mokslininkai įrodė, kad sukelti P-bangas gali visa kas gyva. Ir, suprantama, reaguoti į jas.

Jaučia artėjantį pavojų, kol dar niekas neįvyko

Tuo tarpu žmogaus „siųstuvas“ arba „bangų sukėlėjas“ yra smegenų struktūrų gilumoje ir prieiti prie jų galima tik per pasąmonę. Тai yra, anot žinomo psichoanalitiko Carlo Gustavo Jungo, įsiklausius į savo pasąmonės pojūčius ir padedant minėtoms P-bangoms, galima perduoti arba „išgirsti“ kitų žmonių mintis bei pajausti jų emocijas. Kodėl būtent per pasąmonę? Mat atlikus tyrimus buvo įrodyta, kad telepatija eina nuo vieno žmogaus pasąmonės iki kito žmogaus pasąmonės. Būtent sąmonei įsijungus ir atsiradus pasąmonei laisvam išėjimui, „išgirstame“ ir pajuntame kitų žmonių emocijas ne tik per atstumą, bet ir sapnuodami.

Paprastai prieš pabusdami žmonės mėgina išsiaiškinti ir suprasti, ką reiškia sapne išvystas regėjimas. Ir vis dėlto kokią įtaką tai daro žmonių tarpusavio santykiams, meilės pojūčiui, neapykantai ir panašiai. Yra nemažai pavyzdžių, įrodančių, kad telepatija pasitelkiama intuityviai. P-bangos skverbiasi nepriklausomai nuo žmogaus valios. Tuo tarpu pats žmogus galvoja, kad tai jo nuojauta ar vidinis balsas kužda pasielgti vienaip ar kitaip.

Bet kuri savo vaiką mylinti motina gali pajusti, kad jam blogai ar kažkas su juo nutiko ir būdama kitame pasaulio krašte. O žmona, viešėdama pas savo tėvus provincijos miestelyje, lengvai pajunta, kad tuo metu sutuoktinis parsiveda į jų namus sostinėje meilužę. Paklauskite bet kurio patyrusio verslininko, ar jis jaučia klastą arba priešingai – sėkmę prieš pasirašydamas svarbią sutartį su verslo partneriais. Bet greičiausiai jis pasakys maždaug taip: „Turiu gerą nuojautą“ arba „Mano stipri intuicija“.

Arba paklauskite specialiųjų tyrimų tarnyboje seniai dirbančio savo srities žinovo, ar jis jaučia artėjantį pavojų, kol dar niekas neįvyko. Galų gale prisiminkite situacijas kad ir iš savo gyvenimo. Kai nusiteikiate kuriam nors darbui ar tikslui, kurio atkakliai siekiate, tuo pačiu „spinduliuojate į eterį“ ir P-bangas su atitinkama informacija. O P-bangų „siųstuvas“, sudomintas to žmogaus veikla, būtinai „išgirsta“ ir tarsi savaime padeda pasiekti norimą tikslą. Tuo tarpu realiame gyvenime tai gali atrodyti kaip „stebuklas“, kad atsidūrėte reikalingu laiku ir reikalingoje vietoje.

„Juodosios našlės“ skundžiasi nužiūrėjimu, prakeikimu ar užkalbėjimu

Tačiau su telepatija yra susijusių ir liūdnų dalykų. Jei žmogaus pasąmonė nuteikta sunaikinimui arba priešingos lyties slopinimui, tai P-bangos skleidžia ir atitinkamą informaciją. Įdomu tai, kad patys žmonės apie tai nė nenutuokia. Pavyzdžiui, jei tai - moteris, tada paprastai jos vyrai miršta arba prasigeria. Tokias moteris vadina „juodosiomis našlėmis“.

Jos skundžiasi likimu, nužiūrėjimu, prakeikimu ar užkalbėjimu. Dar kartą sukuria šeimą, bet ir vėl tas pats kartojasi. Iš tikrųjų moteris nė neįtaria, kad atitinkamai nustatytas P-bangų „siųstuvas“ yra jos pasąmonėje. O jei tai - vyras, tas pats įvyksta, žinoma, su priešingos lyties atstovėmis.

Jūsų dėmesiui pateiksiu dar vieną fenomeną. Kai žmogus ruošiasi kur nors eiti, tai padedant P-bangoms, mintyse jis jau dalyvauja tame renginyje, į kurį fiziškai tik ruošiasi vykti. Negana to, jis regi susirinkusius žmones, kaip jie apsirengę, ką jie kalba. Ir vėlgi, padedant P-bangoms, atsiranda įdomus reiškinys.

Kitaip tariant, jei išsiruošęs į renginį žmogus pajuntą vidinę ramybę, saugumo pojūtį, vadinasi, viskas bus gerai. Susitikimas praeis sėkmingai. Bet jei žmogus pajuto priešiškumo, neigiamo nusiteikimo pojūtį, jį pradėjo „laužyti“ arba tarsi kas nors laikytų už skverno ir neleistų vykti, akivaizdu, ten laukia nenuspėjami nemalonumai.

Toli gražu ne kiekvienas turi galimybę būti „ant vienos bangos“ su mylimu žmogumi

Užtat lyginant su kitais telepatijos pasireiškimo būdais, meilės telepatija gerokai stipresnė ir aktyvesnė. Net ir būdami vieni namuose mes galime padaryti įtaką mylimam žmogui savo jausmais ir mintimis. Aišku, nieko nuostabaus, jei telepatija atsiranda tarp seniai pažįstančių ir mylinčių vienas kitą dviejų žmonių, ilgą laiką gyvenančių kartu meilėje ir santarvėje.

Bet telepatija gali atsirasti ir tarp tų įsimylėjėlių, kurie tik susipažino ir anksčiau vienas kito net nematė. Mat jau pažinties pradžioje jie pajunta idealiai tinkantys vienas kitam. Tarp vyro ir moters atsiradęs nepaaiškinamas, beveik mistinis ryšys atrodo ypač romantiškai.

Nepriklausomai nuo to, ar žmonės ilgai gyvena kartu ar tiktai susipažino, bet gebėjimas pajusti savo mylimo žmogaus mintis ir emocijas yra ne kas kita kaip likimo ar Aukščiausiojo siųsta dovana. Ir šios dovanos sulaukia toli gražu ne kiekvienas. Nors žmonės į tokius dalykus gali reaguoti skirtingai. Pavyzdžiui, gali ir nepatikti sužinojus, kad partneris ar partnerė nematomai, per atstumą kapstosi jų mintyse.

Tai yra, kad tokiu būdu jie nori nusistatyti dar artimesnį kontaktą, prisirišti prie savęs ir nebepaleisti. O tai, savaime suprantama, gali sukelti ir pasipriešinimą. Vis dėlto ko gero dauguma žmonių, turėdami galimybę būti „ant vienos bangos“ su savo mylimu žmogumi bei jausti bežodinį ir stiprų emocinį kontaktą net neprisilietus prie jo, tikrai būtų dėkingi likimui už tokią neįprastą dovaną.

Įdomu tai, kad tarp įsimylėjėlių buvęs stiprus abipusis telepatijos ryšys ilgainiui gali susilpnėti arba visai išnykti. Vadinasi, greičiausiai tarp vyro ir moters išnyko gilūs jausmai, net meilė. Bet gali būti ir taip, kad ji atsitraukė ir nusėdo širdies gilumoje. Ir užtektų tik kibirkšties, kad meilė suliepsnotų nauja jėga. Arba gali būti ir taip, kad vieną iš partnerių tarsi lavina užgriuvo nesibaigiantys rūpesčiai, nesėkmės darbe, apskritai užgulė juodasis gyvenimo periodas.

Taigi, pastebėjus ir įsitikinus, kad tarp jūsų su partneriu yra telepatijos ryšys ir norint neprarasti tos magiškos dovanos, jį reikia stiprinti. Todėl kalbėkite mintyse su savo mylimu žmogumi arba pajutę jo siunčiamus signalus, įsiklausykite, ką jis norėjo jums pasakyti.

Užsimezgus santykiams tarp dviejų žmonių atsiranda energetinis kanalas

Žinia, visa kas gyva yra energija, kuri skverbiasi per erdvę. Kiekvienas organizmas gamina, naudoja ir keičiasi energijomis. Žmonės taip pat nuolat apsikeičia energijomis. Kuo jie artimiau bendrauja, tuo tarp jų atsiranda stipresnis ryšys, abipusis poveikis bei išgyvenimai ir per atstumą. Žinia, toks ryšys, atsirandantis tarp giminaičių, paaiškinamas kraujo ryšiu.

Tuo tarpu telepatija, atsirandanti tarp visiškai svetimų žmonių, tiesiog įsimylėjėlių, iki šiol kelia nuostabą ezoterikos pasaulyje. Apie tokius žmones sakoma, kad juos suvedė likimas, kad tai jų antroji pusė. Tokie žmonės sugeba „skaityti“ vienas kito mintis bei išgyvena vienas kito emocijas tylėdami ir „girdėdami“ širdimi.

Telepatijos ryšys tarp įsimylėjėlių atsiranda veikiant stiprioms emocijoms ir išgyvenimams. Jei tarp vyro ir žmonos gyvuoja toks ryšys dėl to, jog jie labai seniai ir darniai gyvena kartu, tai per atstumą pajausti tiesiog savo mylimo žmogaus būseną netelpa į logikos rėmus.

Užsimezgus santykiams tarp dviejų žmonių atsiranda energetinis kanalas. Nuo tada jie pradeda „maitinti“ vienas kitą per šį kanalą. Tai yra, jei kas nors įvyksta su vienu, kitas tai jaučia. Įdomu tai, kad po svaiginančių seksualinių kontaktų telepatijos ryšys tarp įsimylėjėlių dar labiau sustiprėja. Bet jei vienas iš partnerių nori nutraukti santykius arba kankinasi dėl jų, tai neigiamai atsiliepia ir kitam partneriui.

Telepatijos ryšys gali ilgą laiką išlikti net ir tarp išsiskyrusių mylimųjų. Dažniau vienas iš jų, tas, kuris nepasiruošęs paleisti, visa galva pasineria į ryšius per atstumą. Paprastai moterys sugeba stipriau jausti ir skaityti kito mintis, nes jos labiau linkusios į emocinius išgyvenimus. Be to, jų labiau išvystyta intuicija bei nuojauta.

Jis sulaukia grįžtamojo ryšio tų pačių bangų „dažniu“

Taigi, ką daryti norint sustiprinti telepatijos ryšį su mylimu žmogumi, kad jis išgirstų jus? Pirmiausiai reikia išmokti susitvarkyti su savo mintimis, o tik po to siųsti reikiamus signalus savo mylimam žmogui. Kita būtina sąlyga - nusiteikti ant teigiamos bangos ir linkėti judviem laimės bei džiaugsmo. Pasinaudojant telepatija galima ir stipriau pritraukti mylimąjį į savo gyvenimą. Suprantama, ne priekaištais, pastabomis ir ultimatumais, o subtilios meilės srove, tikėjimu ir viltimi.

Kiekvienam iš mūsų duota sava energija, ypač atsiskleidžianti ir išryškėjanti meilėje. Todėl nėra ko stebėtis, kad stipriai įsimylėjus, užkrečiame savo energija aplinkinius, atsakančius mums tuo pačiu. Kai tik mylintys vienas kitą vyras ar moteris atsiduria ant reikiamos bangos, jų emocijos ir jausmai kaip magnetas traukia vienas kitą be jokių burtų ar užkerėjimų. Ir kuo labiau žmogus yra mylimas, geidžiamas, jaučiamas dvasinis bendrumas, tuo stipresni signalai sklinda nuo jo ir perduodami mylimajai ar mylimajam. Savo ruožtu, tų pačių bangų „dažniu“ jie sulaukia ir grįžtamojo ryšio.

Viena moteris daugiau nei ketverius metus mylėjo vyrą. Tai buvo abipusė meilė. Paskui jiedu išsiskyrė jo iniciatyva. Moteris labai išgyveno, kankinosi, liejo graudžias ašaras. Bet po kiek laiko ji ištekėjo už kito vyro ir susilaukė kūdikio. Skausmas pamažu malšo, atmintyje liko vien gražūs prisiminimai. Nors moteris niekaip negalėjo pamiršti savo mylimojo, nuolat jį jautė šalia, tarsi kažkas nematomas paliesdavo jos apnuogintą petį.

Nepaisant to, ji buvo įsitikinusi, kad jųdviejų keliai daugiau niekada nesusikirs. Tačiau praėjo dar keleri metai, o moteris buvusį mylimąjį ėmė dar stipriau jausti per atstumą: kai jam buvo blogai ir jai blogai, norėjosi verkti. Nors iš tikrųjų jokių priežasčių tam ir nebuvo: diena graži, saulėta, viskas gerai klostosi, vaikas sveikas.

O kai jam gerai ir ji jaurėsi puikiai, pakilios nuotaikos. Nors jiedu ir žinojo, kad niekada nebus kartu, bet nematomas ryšys juos labai tvirtai siejo ir nepaleido. Beje, praėjus beveik dešimtmečiui, jie vis dėlto susitiko. Vos išvydę vienas kitą, suprato, kad tarsi ir nebuvo išsiskyrę nė akimirkai, nes visada jautė vienas kito buvimą šalia.

Greičiau atsakys į gaunamus malonius skambučius

Kaip pasireiškia meilės telepatija? Greičiausiai taip buvo nutikę ne vienam iš jūsų: labai norėjote, kad paskambintų patinkantis ar mylimas žmogus. Laukėte jo skambučio pasidėję telefoną greta, jautėte, koks artimas ir reikalingas tas žmogus ir mintyse tiesiog maldavote jo: „Paskambink man, labai prašau, paskambink“. Bet netrukus laukimą pakeičia nusivylimas, apima liūdesys ir klausiate savęs: „Kodėl jis neskambina?“.

Bijote net pagalvoti, kad tuo metu jam mažiausiai rūpite, todėl stengiatės sugalvoti pateisinamą priežastį jo tylėjimui. Bet ar jis paskambins vėliau? Įsivaizduokite bent akimirkai, kad jis gali jausti per atstumą jūsų emocijas. O gal tas, apie kurį jūs galvojate, „mato“ jus tokią, kaip jūs ir atrodote tuo momentu: pasipiktinusią, išsigandusią, reikalaujančią. Jei kuris nors kitas toks žmogus atsidurtų šalia jūsų, ar norėtumėte būti su juo?

Įsivaizduokite žmogų, kuriam jūs iš tikrųjų esate labai brangūs, artimi ir reikalingi. Nenustebkite, jei tas žmogus, siekdamas jūsų, tikėtina, „paglostys“ jūsų ranką ar petį per atstumą. Taigi, užuot nesėkmingai laukę skambučio iš mylimo žmogaus, liaukitės sielvartauti dėl jo, o pamėginkite pajusti telepatijos ryšį, esantį tarp jūsų. Dar kartą primenu - įsidėmėkite vieną labai svarbų dalyką: norint užmegzti telepatijos ryšį, jausmai, meilė turi būti abipusė.

Pajutote? Ar pasikeitė kas nors po to, kai įsivaizdavote tokią situaciją? Mat tas, iš kurio ir laukėte telefono skambučio, taip pat galėjo tai pajusti. Tikriausiai jis nepaskambina dėl svarbių priežasčių, o ne dėl to, kad nenori skambinti. Vienaip ar kitaip, mylimas žmogus greičiau atsakys į gaunamus malonius signalus, o ne į desperatiškus ir isteriškus.

Теlepatijos ryšys būna stipresnis, jei prieš siųsdami jam „pranešimą“ išnaudosite visus savo jutiminius organus, pajusite, kaip jums būtinai reikia paskambinti, įsivaizduosite telefoną, išgirsite jo signalus, visiškai įsijausite į pašnekovo vaidmenį. Svarbiausia nepamirškite, kad nuolat siunčiate telepatijos „sms“. O jutiminiai organai padeda pajausti, kur tuo metu yra jūsų mylimas žmogus ir ką jis veikia. Tikėtina, pajusite, jog tuo metu jis yra darbe arba namuose, o gal ir kelionėje.

Ir jei kuris nors iš jūsų nesulauksite mylimo žmogaus skambučio visą dieną, lukterkite. O gal netrukus jis pats paskambins, o jums beliks pasakyti: „Kaip tik ruošiausi tau skambinti“. Tačiau niekada nepriversite kito žmogaus daryti to, ko jis nenori, prieš jo valią. Ir, aišku, jis niekada neatsakys į jūsų meilės telepatiją.