Jo partnerė (duodančioji) patiria džiaugsmą, matydama ir padėdama vyrui atskleisti savo švelniąją pusę. Tai yra nuostabus procesas, kurio dėka galima sukurti abipusį pasitikėjimą ir artumą. Jis dažnai naudojamas, padedant vyrams atsigauti po neigiamos seksualinės patirties ar būklės bei traumų.

Lingam masažo tikslas nėra orgazmas, nors dažnai jis yra malonus ir laukiamas pašalinis efektas. Tikslas – masažuoti Lingam, įskaitant sėklides ir Šventąjį tašką (moteriško G taško atitikmuo) ir leisti vyrui pasiduoti tokio malonumo formai, prie kurio jis gali būti nepratęs. Šioje perspektyvoje ir duodantysis, ir gaunantysis masažo pagalba atsipalaiduoja.

Vyrams reikia išmokti atsipalaiduoti ir gauti. Tradicinis supratimas apie seksą implikuoja, kad vyras visuomet yra aktyvusis elementas ir turi būti kontroliuojančioje pozicijoje. Lingam masažas leidžia vyrui patirti savo švelnesnę, labiau linkusią priimti pusę ir išgyventi malonumą iš netradicinės perspektyvos.

Pasiruošimas:

Išsimaudykite atpalaiduojančioje vonioje arba duše. Neskubėkite ir lėtai kvėpuokite. Sąmoningas, atpalaiduojantis kvėpavimas jus atitolins nuo protinių procesų ir leis jums pasinerti į jausmus. Atpalaiduokite savo pilvą ir išleiskite iš jo įtampą, nes būtent ten daugumai mūsų ji ir kaupiasi.

Prieš pradėdami masažą, nueikite į tualetą. Geriausių rezultatų pasieksite tuomet, kai jūsų šlapimo pūslė bus tuščia.

Leiskite savo mintims plaukti ramiai ir susijunkite su savo partneriu apsikabindami, laikydami vienas kitą, žiūrėdami vienas kitam į akis ir drauge pasiekite atsipalaidavimo bei pasitikėjimo būseną.

Procedūra:

Tegu gaunantysis atsigula ant nugaros ir po galva pasideda keletą pagalvėlių, kad galėtų žiūrėti į savo partnerę (duodančiąją). Po jo klubais padėkite pagalvėlę, apklotą rankšluosčiu. Jo kojos turėtų būti išskėstos ir šiek tiek sulenktos (po keliais taip pat galite padėti pagalvėlių). Taip jo lytiniai organai pilnai atsiveria masažui.

Duodančioji sukryžiuotomis kojomis atsisėda gaunančiajam tarp kojų.

Prieš prisiliesdama prie kūno pradėkite giliai, atpalaiduojančiai kvėpuoti. Švelniai masažuokite kojas, pilvą, šlaunis, krūtinę, spenelius ir t.t., kad gaunantysis atsipalaiduotų. Priminkite vyrui, kad jis giliai kvėpuotų ir nuskęstų giliame atsipalaidavime.

Užpilkite nedidelį kiekį geros kokybės aliejaus ant Lingam ir sėklidžių išorės. Pradėkite švelniai masažuoti sėklides, tik būkite labai atsargi, kad šioje jautrioje vietoje nesukeltumėte vyrui skausmo. Masažuokite švelniai, padėkite vyrui atsipalaiduoti. Masažuokite vietą virš Lingam, ties klubais. Masažuokite tarpvietę, vietą tarp sėklidžių ir išeinamosios angos. Neskubėkite. Jūs masažuojate labai dažnai ignoruojamą kūno vietą.

Masažuokite Lingamo išorę. Keiskite greitį ir spaudimą. Švelniai suspauskite Lingam prie šaknų su savo dešiniąja ranka ir vaikščiokite aukštyn žemyn, o tuomet tą patį padarykite su savo kairiąja ranka. Tai darydama neskubėkite, keiskite rankas – dešine, kaire, dešine, kaire. Tuomet pakeiskite kryptį, pradėdama spausti ties Lingam / varpos galvute ir slysdama žemyn bei paleisdama iš rankų.

Masažuokite Lingam galvutę taip, lyg naudotumėtės apelsinų sulčių spaudikliu. Masažuokite aplink galvutę bei visur aplinkui. Tantroje teigiama, kad Lingam egzistuoja daugybė nervinių galūnių, kurios atsako į kitas kūno dalis. Sakoma, kad Lingam masažo dėka galima išgydyti daug negalavimų.

ATMINKITE: Lingam, jums naudojantis šia technika, gali būti ir minkštas. Nesijaudinkite, jei jis vėl nesukietėja. Jūs greičiausiai pastebėsite, kad varpa tai sustandėja, tai suminkštėja ir taip kaitaliojasi, o tai Tantroje yra labai sveikintina patirtis, panašiai kaip siūbavimas ant bangos. Kietumas ar minkštumas – du malonumo spektro kraštai.

Jei atrodo, kad gaunantysis netrukus ejakuliuos, atsitraukite ir prieš atnaujindama masažą leiskite Lingam šiek tiek suminkštėti. Taip darykite keletą kartų – prieikite labai arti ejakuliacijos ir tuomet atsitraukite. Atminkite, kad tikslas yra ne orgazmas pats savaime. Vyrai gali išmokti ejakuliacijos meno ir išmokti ją kontroliuoti – kai jaučia, kad ji labai arti, jie išmoksta atsitraukti. Gilus kvėpavimas šiuo atveju yra labai svarbu – jis atitolins ejakuliaciją.

Palaipsniui išmoksite taip valdyti ejakuliaciją, kad galėsite mylėtis kiek tik panorėję ir galėsite patirti daugkartinius orgazmus, neprarasdami nė lašelio sėklos. Orgazmas ir ejakuliacija – dvi skirtingos reakcijos, kurias galite išmokti atskirti. Rezultate gausite labai išplėstą seksualinį gyvenimą.

Suraskite ir masažuokite vyriškąjį Šventąjį tašką. Tai galite daryti dviem būdais.

Vienas – surasti tašką pusiaukelėje tarp sėklidžių ir išeinamosios angos. Ten yra nedidelis plotelis, maždaug pupos dydžio ar šiek tiek didesnis. Būkite švelni ir spustelkite į vidų. Jis pajus spaudimą giliai viduje ir iš pat pradžių tai gali būti šiek tiek skausminga. Palaipsniui ši sritis sušvelnės ir jis gebės išplėsti savo orgazmus ir įvaldyti ejakuliacijos kontrolę. Galite dešine ranka masažuoti jo Lingam, o kaire – Šventąjį tašką. Vyrui artėjant prie ejakuliacijos pamėginkite įspausti šį tašką. Taoizme jis vadinamas Milijono dolerių tašku.

Kitas būdas prieiti prie Šventojo taško – išeinamoji anga. Dauguma vyrų, ypač heteroseksualių, iš pat pradžių jaučiasi nepatogiai dėl neigiamų seksualinių asociacijų. Svarbiausia, kad būtumėte švelni ir tai darytumėte labai lėtai. Įsitikinkite, kad tuo momentu, kai jūs į jo išeinamąją angą įkišite kairiosios rankos piršto kelis centimetrus, jis kvėpuotų. Tuomet sulenkite pirštą lyg rodydama “ateik čia” gestą. Pajusite prostatos liaukas. Keiskite masažo greitį ir spaudimą. Jis gali norėti, kad tuo metu, kai masažuojate jo Šventąjį tašką taip pat stimuliuotumėte ir Lingam. Jam artėjant prie orgazmo, atsitraukite nuo Lingam ir padidinkite spaudimą Šventajame taške.

Kartais vyras gali patirti labai stiprias emocijas jums artėjant prie Šventojo taško. Jūs, duodančioji esate pasitikėjimo ir intymumo zonoje. Leiskite jam pajusti savo jausmus ir būkite labai mylinti, tiesiog leiskite jam pajusti tai, ką jis nori. Padrąsinkite jį, jei jis nori šaukti, verkti, dejuoti, kūkčioti. Būkite geriausiu draugu ir gydytoju, kokį tik jis galėtų tuo momentu turėti.

Masažo pabaiga:

Jei jis nori baigti ejakuliacija, padrąsinkite jį orgazmo metu giliai kvėpuoti. Tai prapūs jo mintis, ypač jei jis buvo arti ejakuliacijos ir susilaikė mažiausiai šešis kartus. Susilaikymas šešis kartus pakrauna seksualinę bateriją milžiniška energija. Tuomet vyras gali rinktis, kur jis nori siųsti šią energiją – laukan su ejakuliacija (vyraujanti paradigma) ar vidun kitiems tikslams (vyrai, kurie valdo ejakuliaciją, geba energiją perduoti kitoms savo gyvenimo sritims).

Kai jis pajus, kad masažas baigtas, lėtai iš švelniai patraukite nuo jo savo rankas ir leiskite jam pagulėti. Galite panorėti prisiglausti vienas prie kito arba galite išeiti iš kambario ir leisti jam pasinerti į meditacinę būseną. Leiskite jam pilnai pajusti vaikišką nekaltumą ir stulbinantį vyrišką grožį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)