„Reddit“ vartotojai dalijosi susigūžti verčiančiomis istorijoms apie sekso metu patirtus sužalojimus ir svetainė womenshealth.com atrinko 11 įdomiausių žinučių.

Netikėtas kraujas

„Kartą mylintis šuniukų poza man iš nosies pradėjo bėgti kraujas. Nepastebėjau to, kol viskas baigėsi. Pakėliau veidą nuo pagalvės ir pamačiau, kad ji permirkusi krauju. Paprašiau jo uždegti šviesą, o jis vos neapsivėmė. Mano visas veidas buvo kruvinas, kaip ir pagalvė. Mes tikrąja to žodžio prasme turėjome išgręžti pagalvę – kraujo buvo tiek daug. Mūsų lova atrodė kaip žmogžudystės vieta, ir kai išėjau iš kambario, kad viską išvalyčiau, girtas jo kambariokas žiūrėjo į mus išpūstomis akimis. Nežinojau, ką daryti“, – rašė „Owltattoo“.

Bent jau ne krabai

„Naktį paplūdimyje prie vieno miškelio dariau savo vaikinui minetą. Mane užplūdo mašalai (smėlio muselės). Parėjau namo sukandžiota nuo galvos iki kojų – visose ertmėse“, – pasakojo „Mormontronix“.

Jokių „pasidaryk pats“

„Kol mylėjomės išgėrę, išnarinau savo vaikinui petį. Kiti namuose buvę žmonės taip pat buvo gana girti, o artimiausia ligoninė buvo daugiau kaip už 30 mylių (48 km). Pabandę savarankiškai įstatyti petį (ir padarę dar blogiau), turėjome laukti ryto, kol kažkas pakankamai išsiblaivys, kad galėtų vairuoti. Jam maždaug pusantros valandos teko kęsti didžiulį skausmą, kol kažkas ryžosi vairuoti. Nereikia nė sakyti, kad jaučiausi tikra *iknė“, – teigė „Purjinke_Shift“.

Unikalus atvejis

„Vaikinas norėjo man žaismingai pliaukštelėti per veidą, bet pataikė į ausį ir man trūko ausies būgnelis. Jis prakiuro penkiose vietose ir savaitėmis ta ausimi buvau kurčia. Nuėjau pas gydytoją pasitikrinti ir sužinoti, ar ausis kada nors sugis, ir papasakojau jam iš piršto laužtą istoriją, kaip kritau ausimi į žemę. Jis sakė niekada negirdėjęs nieko panašaus ir kad apie mano atvejį papasakos visiems savo kolegoms. Och!“, – pasakojo „Nekolalia“.

Atsargiai, ginklai!

„Duše ranka stengiausi pamaloninti savo vaikiną. Visai prieš pat kulminaciją jis alkūne trinktelėjo per dušo sienelę ir nuo jos nulėkė skustuvas, kuris nukrito ašmenimis žemyn tiesiai man ant pėdos. Iš mano kojos pliūptelėjo kraujas, o bėgantis vanduo išnešiojo jį po visą dušą. Tačiau aš pasistengiau nekrūptelėti ir kentėjau skausmą, kol jis baigė. Po to jis nuo skustuvo nuėmė monetos dydžio odos lopinėlį. Žymė nuo šio sužeidimo ant pėdos buvo matoma daugiau kaip metus“, – rašė „Gingeredditor“.

Patikrinkite užrašus

„Dirbu žaisliukų suaugusiems sandėlyje, todėl dažnai pasiimu nemokamų lubrikantų ir prezervatyvų pavyzdžių. Kartą aš ir mano buvusi mergina sumanėme pasimylėti mano rūsyje. Ji paprašė šiek tiek lubrikanto. Pačiupau lubrikanto mėginuką, kurį parsinešiau iš darbo. Pradėjome karštai ir intensyviai mylėtis, ir abu sutikome, kad šis lubrikantas yra nuostabus. Kai staiga pažvelgiau į save, pamačiau, kad jis buvo visas baltas ir putotas. Rūsyje buvo tamsu ir paaiškėjo, kad netyčia sugriebiau ne lubrikanto, o skutimosi putų mėginį… Man ši situacija pasirodė labai linksma. Tačiau jai buvo ne taip smagu. Kai pamatėme, kas įvyko, ji pradėjo šaukti iš skausmo, kad jai viskas dega. Sukėliau jai pienligę“, – pasakojo „Haireball“.

Kūrybingas melas

„Kai buvau jaunesnis, turėjau vežti savo merginą į ligoninę, nes tuo metu, kai ji buvo virš manęs palinkusi, įstrigo jos žandikaulis ir mes niekaip negalėjome jo užverti. Ligoninės priėmimo skyriuje pirmą kartą susipažinau su jos tėvais. Jos tėtis su manimi nekalbėjo, tačiau mama buvo labai maloni. (Aš jiems pasakiau, kad žandikaulis įstrigo, kai ji žiovaudama plačiai išsižiojo)“, – „Mkultraman“.

Bėrimų kasymasis

„Kartą nieko nežinodami aš ir mano vaikinas pasimylėjome tarp nuodingųjų gebenių. Man išbėrė tarp kojų, sėdynę, kaktą ir delnus (tai buvo blogiausia), o mano vaikinui išbėrė veidą ir rankas. Juokingiausia, kad tai dažnai nutinka porelėms iš mano mokyklos“, – rašė „Inked“.

Jokios trinties

„Pakėliau ją duše prie sienos. Tą rytą vonioje darbavosi valytojos ir jos suvyniojo prisisiurbiančius kilimėlius, kuriuos paprastai pakloja ant dušo dugno, kad nepaslystum. Mano kairė pėda slystelėjo į priekį ir aš kritau atbulas, nusiplėšdamas dušo užuolaidą. Mergina krito ant manęs. Galva gana stipriai trinktelėjau į unitazą (ačiū Dievui, smegenų sutrenkimo nebuvo), susilaužiau čiurną ir nugara trenkiausi į grindis. Dabar jau antri metai mane pradeda kankinti chroniškas nugaros skausmas, jei pora valandų pasėdžiu kėdėje nepajudėjęs. Mergina išsisuko be jokių nubrozdinimų, nes turėjo kai ką, kas paminkštino jos kritimą“, – pasakojo „Plinky4“.

Nemaišykite aitriųjų paprikų ir oralinio sekso

„Mano buvęs vaikinas ruošė vakarienę, kuriai naudojo kapotas aitriąsias paprikas. Vėliau mes pradėjome mylėtis ir jis panaudojo savo pirštus. O šventasis dangau, dar niekada toje vietelėje nejutau tokio siaubingo deginimo! Man teko bėgti į dušą ir kurį laiką skalautis vandeniu. Abu kvatojome, o jis patarė man apšlakstyti tą vietą pienu, nes jis padeda, kai maistas būna per aštrus“, – juokėsi „Ikapai“.

Saugokite galvą

„Kartą sekso metu gavau smegenų sutrenkimą. Buvau viršuje ir judėjau įprasta kaubojės poza. Mano vaikinas šiek tiek mane stumtelėjo ir aš, neišlaikiusi pusiausvyros, trenkiausi galva į sieną. Iš karto dingo nuotaika ir visą likusią naktį mane stipriai pykino ir skaudėjo galvą“, – „Jingleberry“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (523)