Romano veiksmas vyksta Niujorke – beprotiško gyvenimo tempo mieste ir neoficialioje vienišų širdžių sostinėje. Atvykusi iš Bostono, pagrindinė veikėja Ema nesuklysta: Niujorkas – tai vieta, kur išsipildo svajonės. Mergina dirba reklamos agentūros generalinės direktorės padėjėja, yra graži ir geidžiama, bet audringus meilės nuotykius ji nusiteikusi palikti tolimai ateičiai, nes karjera merginai svarbiausia. Visgi, vieną vakarą ji sutinka Metą, ir tai, kas pradeda vykti tarp jųdviejų, tampa sunku nuspėti. Vylingos akys, gundanti išvaizda ir savimi pasitikintis balsas hipnotizuoja Emą, tačiau pradeda aiškėti, kad vyras kažką slepia.

**********************

DELFI pristato intriguojančiu Alicijos Gutje slapyvardžiu pasivadinusios lietuvių autorės erotinį romaną „Mėlynas rūkas“.

***********************

Ar man taip tik atrodo, ar visi Manhatane gyvenantys žmonės išties susirinkę į Gristedes prekybos centrą? Beveik kas žingsnis turiu atsiprašinėti už savo nenuoramą pirkinių vežimėlį, mėginantį pastoti kelią kiekvienam.

Šaldytuve maisto atsargų likę visai nedaug. Reikia kuo skubiau jį papildyti. Juk po dar kelių raundų abudu išalksime. Nors, tiesą sakant, nė nežinau, kiek raundų numatęs Metas. Spėju, ne vieną.
Sudėjusi į vežimėlį mėsą, vaisius, daržoves, jūrų gėrybes, pieno produktus, stoviu ilgoje eilėje ir svarstau, ar dar ko nors nepamiršau. Akys užkliūva už sekso reikmenų lentynėlės. Kur ten lentynėlės – didžiulės lentynos.

Suglumusi žvelgiu į įvairiausių dydžių, pavidalų, kvapų ir velniai žino kokių dar ypatybių turinčius prezervatyvus. Pasiklystu toje įvairovėje. Kuriuos iš jų turėčiau nupirkti?
Nusprendžiu, kad geriausia siųsti žinutę Metui.

Ema M.
2013-04-28 Sekm. 17.35
Koks tavo dydis?

Mylimasis
2013-04-28 Sekm. 17.36
Dydis? Kaip suprasti?

Ema M.
2013-04-28 Sekm. 17.38
Taigi prašei nupirkti
prezervatyvą, todėl man
reikia žinoti tavo
pasididžiavimo dydį: D

Mylimasis
2013-04-28 Sekm. 17.39
Juk pati jį matei... Tai ir
išrink;*

Šaipaisi iš manęs? Na, gerai... Pažiūrėsim, kaip tau šitai patiks...
Dar kartą peržvelgiu intymiųjų prekių lentyną ir jos šone pastebiu jau pažįstamą raudoną pakuotę su velniuku. Tai tie patys prezervatyvai, kuriuos naudoja Metas. Paimu gal dešimt didelių pakuočių. Tyčia. Nors labai norėčiau paimti, kiek yra lentynoje, sudvejoju. Neaišku, ką pamanytų už manęs eilėje stovintys pirkėjai.
Matydama tokį kiekį prezervatyvų kasininkė tik nužvelgia mane, tramdydama šypseną. Ar tik nemano, kad esu laisvo elgesio mergaitė? Bet juk aš taip neatrodau... Tiesa?

Mane ir pačią ima juokas. Ką sau manau šitiek imdama? Vien dėl to, kad noriu paerzinti Metą...

Garaže stovi juodas bugatis Veyron. Iškart suraukiu antakius.
Vadinasi, Metas jau grįžęs. Greitai čiumpu pirkinių krepšius ir pakylu liftu į dešimtą aukštą.

Atrakinu buto duris ir svetainėje pamatau jį.

– Kodėl nepaskambinai? Būčiau padėjęs užnešti... – nepatenkintas sako mylimasis, imdamas krepšius iš mano rankų.

– Nesunku... Aš pratusi. Juk ne pirmąsyk apsiperku... Beje, pastebėjau, kad vis dar neatsikratei savo žaisliuko... – dėbteliu į jį nemaloniu žvilgsniu.

– Kodėl jis tau nepatinka? – vos šyptelėjęs klausia Metas ir ima krauti pirkinius ant virtuvinio stalo.

– Kam tau jo reikia? Juk už automobilio nuomą, ko gero, moki gerus pinigus. Ir išlaikyti tokį nepigu... O įspūdžio jis man vis tiek nedaro... Ne juo mane suviliojai... Manau, mums užteks ir maniškės audi...

– Gerai... Atsikratysiu jo... – Metas užverčia akis į dangų. – Man patinka iš tavo lūpų girdėti žodžius „mes“, „mums“, „mūsų“... Myliu tave...

O man patinka tai sakyti. Stovėdama kitapus stalo siunčiu jam oro bučinį.

Mylimasis nustebęs pažvelgia į mane. Jo rankose kelios pakuotės prezervatyvų, kitos guli krepšelio dugne.

– Esi tokia ištroškusi žaisti? – vis dar stebėdamasis klausia jis.

– Taip.

– Hmm... Eime į lovą?

– Gal pirmiau ko nors užkąskim? – pasiūlymu atsakau į pasiūlymą ir einu prie šaldytuvo. – Jei nori žinoti, aš jų tiek nupirkau, kad tave paerzinčiau... – tyliai sukikenu. – Gal kitą kartą pačiam nebekils noras mane erzinti? – atsigręžusi įsmeigiu žvilgsnį į mylimas žydras akis. – Iš kur man žinoti, kokio ilgumo tavo pasididžiavimas? Juk nematavau liniuote...

– Jei nori, išmatuok... Aš nedraudžiu... – Metas nusiteikęs žaismingai.

Norėtum! Esu šimtu procentų tikra, kad tas matavimas baigtųsi nė neprasidėjęs.

– Juokinga? – vypteliu primerkusi akis.

Mudu keletą akimirkų tylomis spoksome vienas į kitą. Nutariu, kad bus geriau pasiduoti ir pasišalinti iš virtuvės. Bet, man einant pro Metą, šis sugriebia ranką – atsiduriu jo glėbyje. Žinoma, negaliu išvengti aistringo bučinio. Tai tarsi Meto vizitinė kortelė.

– Tikiesi viską sutvarkyti bučiniu? – sukuždu į lūpas.

– Eikš... – Metas ima man už rankos ir vedasi į miegamąjį.

Ten pamatau pristumtą prie sienos jo lagaminą. Metas iš jo ištraukia prabangų rožinį maišelį ir įteikia man, o pats įsitaiso ant lovos. Guli, alkūnėmis remdamasis į čiužinį.

– Čia lauktuvės iš Čikagos... Buvau pamiršęs... – sako, o jo karštos lūpos ima paslaptingai šypsotis.

Pavartau maišelį rankose. Kitoje jo pusėje puikuojasi užrašas Agent Provocateur. Man nereikia pažvelgti į vidų. Puikiai žinau, kokią dovaną ten rasiu.

– Ar žinai, kiek šitai kainuoja? – stebėdamasi klausiu, laikydama Meto dovaną priešais save.

– Taip... – trumpai atsako jis.

– Nereikia daryti man įspūdžio tokiomis brangiomis dovanomis... Juk jau sakiau... – piktinuosi nereikalingu išlaidavimu.

– Mano moteris to verta... – išdidžiai pareiškia Metas.

– Tik ne apatinių už tokią kainą! Turi vieną kartą įsikalti į galvą, kad dovanų man nereikia... Tad negaliu priimti ir šios... – atkišu maišelį jam.

– Nepasimatuosi? – ramiai teiraujasi, tarsi negirdėdamas mano žodžių.

– Metai, tu manęs nesiklausai... Negirdi, ką sakau?... – rimtai supykstu.

– Pasimatuok, noriu pasižiūrėti, kaip visa tai atrodys ant tavo kūno... Prašau... – mylimasis nutaiso savo neprilygstamą šypseną, kuriai žino, kad negaliu atsispirti.

Einu į vonios patalpą, išimu iš rožinio maišiuko apatinius ir apsivelku. Žiūrėdama į veidrodį negaliu nepripažinti, kad Meto puikus skonis. Ryškiai raudoną apatinių komplektą sudaro korsetas, kelnaitės ir ilgos kojinės. Permatoma tiulio medžiaga ir nėriniai daro šį apdarą romantišką. Kaspinėliai ant petnešėlių suteikia žaismingumo. O prisegamos kojinės paverčia dar seksualesne.

Neslėpsiu, žaviuosi savimi. Kūnas iškart pajunta kokybišką drabužį. Kur jau ten drabužį, turbūt reikėtų sakyti – plonytes medžiagų skiautes. Jaučiuosi nei nuoga, nei apsirengusi. Vienintelė mintis, neduodanti ramybės – tai viso to neapsakomo grožio kaina. Agent Provocateur yra kone brangiausias pasaulyje apatinio trikotažo gamintojų prekės ženklas. Kai kurie elegantiški komplektėliai kainuoja net per tūkstantį dolerių.

Kita vertus, nuo žinojimo, kad vilkiu tokį nepadoriai prabangų apdarą, kyla dar didesnis jaudulys.

Išėjusi iš vonios atsistoju prie durų ir įsiremiu į jas, o kita ranka įsisprendžiu į šoną.

– Patinka? – klausiu viliokės balsu.

Metas aistringai nužvelgia mane ir atsidusęs sako:

– Atrodai dieviškai...

Jis negali atplėšti akių. Be abejo, man tai patinka. Geismą galiu ne tik matyti jo žvilgsnyje, bet ir užuosti sklindant nuo tobulo vyriško kūno.

– Apsigręžk... – tyliai paprašo jis.

Lėtai apsigręžiu aplink. Stengiuosi atrodyti seksuali.

Metas atsisėda ant lovos ir nusivelka marškinėlius per galvą. Paskui pamoja pirštu, kad prieičiau arčiau.

Stoviu jo tarpkojy ir pirštais švelniai glostau tamsius plaukus. Mylimojo rankos glamonėja man visą kūną. Mudviejų žvilgsniuose atsispindi geismas.

Pajuntu, kaip mano kelnaitės ima slysti šlaunimis žemyn. Lieku tik su korsetu ir prisegamomis kojinėmis.

Metas atsistoja. Ir nenuleisdamas goslaus žvilgsnio užeina man už nugaros.

– Atsiklaupk ant lovos... Nugara į mane... – paliepia jis.

Grakščiai kaip katė užlipu ant lovos ir padarau ko prašoma.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)