Moterys pasidalijo savo skaudžiomis istorijomis, rašoma womenshealthmag.com

„Mano vyras, su kuriuo santuokoje buvau 10 metų, užmezgė romaną su mokytoja iš mokyklos, kurioje mokėsi mūsų vaikai. Tai pastebėjo mano draugė, kuri vieną popietę užsukusi paimti savo sūnaus iš mokyklos, užtiko juos besiglamonėjančius ir iškart man paskambino. Ji negalėjo patikėti savo akimis, ir tai buvo baisi gėda, nes kai sužinojo ji, sužinojo ir visi kiti mokykloje. Nemanau, kad sužinojo ir mano vaikai, nes tuo metu jiems buvo 7 ir 9 m., bet vis vien tai buvo labai baisu“, – Leslie F., 41 m.

„Užtikau savo vyrą lovoje su mūsų kaimyne. Niekaip negaliu pamiršti šio epizodo. Baisiausia tai, kad po to negalėjau jos išvengti, nes ji gyveno priešais mus, tad ją susitikdavau eidama patikrinti pašto dėžutės ar pavedžioti šuns – ji žiūrėdavo į mane visa nelaiminga. Aš neištvėriau, išsiskyriau su vyru, pardaviau butą ir persikėliau gyventi kuo toliau nuo jų abiejų“, – Monica P., 37 m.

„Pasitikėjau savo nuojauta. Žinojau, kad mano vyras užmezgė romaną su savo sekretore. Kai ją priėmė į darbą, jis ėmė ilgiau dirbti, o savaitgaliais ji skambindavo mums į namus. Galiausiai jis pats man apie viską prisipažino. Man tai nebuvo šokas, nes ir taip žinojau. Kaip tik džiaugiausi, kad ją pažįstu ir man nereikia sukti galvos, kas ji“, – Daryl S., 39.

„Draugavau su vaikinu dvejus metus. Vieną vakarą buvau išėjusi susitikti su draugėmis, ir viena iš jų sulaukė skambučio iš merginos, su kuria mes lankėme vieną mokyklą. Tai buvo neįpareigojantis skambutis, ir mes nelabai kreipėme dėmesį. Ta mergina pasakė mano draugei (jos telefone buvo įjungtas garsiakalbis), esą ji girdėjusi, kad kita pažįstama mergina, su kuria lankėme mokyklą, užmezgė santykius su mano vyru. Tada paklausė mano draugės, ar aš apie tai žinau. Nemaniau, kad ji kalbą tiesą, kol ji nepapasakojo smulkiau, kad tai nutiko prieš kelias savaites – kai aš buvau išvykusi iš miesto. Ta mergina, su kuria jis užmezgė santykius, buvo jo vaikystės draugė, ir mudviejų santykiai taip pat buvo draugiški. Man buvo šokas. Galiausiai, ant jos aš nebepykau, nes idiotas buvo jis. Mečiau jį kitą dieną, o vėliau sužinojau, kad ji nebuvo pirma mergina, su kuria jis man buvo neištikimas“, – Ashley E., 27 m.

„Ta kita moteris buvo viena iš mano geriausių draugių. Labai norėčiau, kad tai būtų buvęs kažkas kitas, nes per vieną dieną netekau ne tik vyro, bet ir geriausios draugės. Tai buvo pats skaudžiausias dalykas mano gyvenime. Pirmą kartą gyvenime mane taip baisiai išdavė du man labai brangūs žmonės“, – Ronnie D., 36.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (240)