Komanda „Balsas“

Plačiausiai paplitusi orgazmo simuliacijos forma – šūksniai ir pasitenkinimo dejonės. Žinodamos, kaip tai jaudina vyrus, moterys mano, kad joms būtina šūkauti, dūsauti ir dejuoti lovoje nepriklausomai nuo to, ar jos jaučia artėjant orgazmą, ar ne. Vyrai, padrąsinti tokio vokalinio ansamblio, visuomet priima jį už gryną pinigą. Tačiau jei merginos dejonės vienodos ir daugiau primena tikslaus laiko signalus nei laukinių džiunglių gyventojų staugimą, veikiausiai jūsų partnerė atlieka solinį koncertą, skirtą jums vienam. Ir nesvarbu, kad jau antra nakties, o jos klausosi visa laiptinė.

Kvėpavimo pratimai

Jei esate absoliučiai tikras, kad mergina tirpsta iš palaimos, tačiau pastebite, kad jos kvėpavimas kaip miegančios – ramus ir lygus – vadinasi, kažkas su tuo orgazmu ne taip. Viskas turi būti atvirkščiai – susijaudinusi moteris kvėpuoja giliai ir trūksmingai.

Nesusimuliuojami įrodymai

Orgazmą lydi visa virtinė fiziologinių požymių, tiksliai aprašytų medicininėje literatūroje. Būtent: moteris orgazmo metu užsimerkia, atlošia galvą ir išriečia kaklą. Priplūsta kraujo į veidą, todėl ji lengvai parausta. Kartais lūpos iškreipiamos lyg jaučiant aštrų skausmą, susiaurėja vyzdžiai. Jei nė vieno tokio simptomo nepastebėjote, tačiau mergina vis tiek tikina, kad patyrė orgazmą, veikiausiai esate mulkinamas (nors ir pačiais geriausiais sumetimais).

Pasiekti viršūnes

Kai esate joje, ir ji patiria orgazmą, būtinai pajusite bent labai trumpą makšties sienelių susitraukimą. Itin sėkmingais atvejais tai lydi rankų ir kojų judesiai. Jei nieko tokio nepastebėjote, gali būti, pasiekti viršūnių jai taip ir nepavyko.

Apklausa

Kai moteris orgazmą imitavo, ji niekada apie tai neprisipažins. Todėl klausinėti verta jos apie tai, kas jai labiausiai patinka ir kaip jai norėtųsi – tai daryti geriau dar preliudijos metu. Jei tai nauja draugė ir seksas vyksta pirmą kartą, tokie duomenys labai pravers. Vienoms patinka, kai tai vyksta greitai, kitoms, norint pasiekti orgazmą, reikia bent pusvalandžio lėto ir švelnaus sekso, klitorio stimuliacijos ranka.

Sėkmingas pozicionavimas

Jei ji reguliariai patiria orgazmą kiekvieną kartą, nepriklausomai nuo to, kokia poza mylėjotės, labai panašu, kad esate vedžiojamas už nosies. Tik 30 procentų moterų gali patirti orgazmą vien tik vaginalinio sekso dėka, be papildomos stimuliacijos. Todėl ne itin humaniška visą vakarą mylėtis šuniukų stiliumi, kai nejaudinamas jos klitoris.

Per didelis skubėjimas

Jei po sekso ji kaip kulka šauna į vonią, panašu, kad ypatingo pasitenkinimo ji negavo. Jei moteris patyrė orgazmą, jai reikės šiek tiek laiko atsipeikėti ir atsistoti ant kojų... Vienas tragiškiausių nusivylimų, kuriuos tik gali patirti mergina sekso metu, yra tada, kai staiga baigiate, o jai pritrūko vos kelių sekundžių. Todėl, jei jauti, kad orgazmas artėja, tačiau supranti, kad tai būtų ankstoka, geriau pirma pasirūpink partnere.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)