Ko iš tiesų nori vyrai, atskleidžia huffingtonpost.com.

1. Daugiau oralinio sekso

Esame tikri, kad tai nieko nenustebins. Tačiau stebina tai, kad vyrai nebūtinai nori vien tik oralinio sekso. Pakalbinti eiliniai vaikinai dažnai prisipažįsta, kad šiek tiek oralinių žaidimų – tobula įžanga. Skamba puikiai, ypač jeigu ši idėja priimtina abiem pusėms.

2. Asmeninio erotinio šokio

Jis norėtų, kad tokį šokį jam pašoktumėte jūs, ne kokia atsitiktinė striptizo šokėja. Ir ne vienas atvirai pakalbėti sutikęs džentelmenas pabrėžė, kad jam visiškai nesvarbu, jeigu jo mergina negali pasigirti striptizo šokėjos kūno linijomis. Svarbiausia, kad ji šoka asmeniškai jam. Tik jam vienam. Nepamirškite, kad vyrai myli akimis.

Užpakaliuką priešais judinanti mergina sujaudins kiekvieną. Ar žinojote, kad yra netgi kursai, kuriuose galima išmokti šokti striptizą?

3. Kartais imtis iniciatyvos

Po ilgos darbo dienos, kai teko priimt nemažai sprendimų ir nuveikti daug darbų, kartais jūsų vyrui norisi, kad būtų pasakyta ką daryti. Griebkite jį už kaklaraiščio ir veskitės į miegamąjį. Visiškai nereikia tapti „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ verta dominante, pakaks kartkartėmis imtis iniciatyvos.

4. Parodyti jam, kad jis vis dar geidžiamas

Vyriškas ego yra trapus. Kartais jis nori, kad inicijuotumėte seksą, nes jis pavargo nuolat tai daryti, tačiau neretai yra didesnė ir svarbesnė priežastis – jis nori jaustis geidžiamas. Ir vyrams norisi intymumo, ne vien sekso.

5. Baigti moteriškus žaidimėlius

„Gerai“ yra vienas labiausiai trikdančių žodžių, kuriuos vyras girdi iš savo partnerės. Jis paprastai žino, kad tai reiškia „negerai“, tačiau niekada negali iki galo suprasti, ką tai reiškia.

Sakykite, ką turite omenyje, ir turėkite omenyje tai, ką sakote. Tai galioja ir miegamajam, ir už jo ribų. Leiskite jam žinoti, kas jums teikia malonumą. Jis gali tai išklausyti. Be to, atvirumas ir sąžiningumas padės išsiugdyti pasitikėjimą, kuris yra geriausias būdas išsaugoti ilgalaikius santykius.

Pabandykite įgyvendinti vieną ar visus šiuos patarimus ir netrukus sulauksite jo nuostabos, dėkingumo ir susižavėjimo. Ir nepamirškite, kad net ir patys geriausi santykiai reikalauja šiek tiek pastangų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (419)