15
Kitas

1. Povandeniniai akmenys

Moterų seminaruose moko: būti moterimi – vadinasi, būti silpna. Reikia visuomet būti patraukliai, rengtis ir šukuotis taip, kad iškart būtų aišku – štai Moteris! Mokomasi visko: pradedant nuo to, kaip sėsti į automobilį, ir baigiant tuo, kaip pasitikti vyrą iš darbo...

Statistikos duomenimis, moteriškumas traukia daugumą vyrų. Mes norime būti patrauklios, norime patikti ir užmegzti sėkmingus santykius. Tačiau panašūs seminarai ir jų ideologija nurodo, deja, tik vieną – kad moteris turi būti gera prekė. Būtent tai laikoma moteriškumo ekvivalentu.

Kad ir kokia nepatraukli, ši pozicija turi daugybę šalininkų. Gali būti, kad tai paaiškinama panašių santykių schemos paprastumu: vyras teikia moteriai save ir savo resursus, moteris teikia vyrui save ir savo patrauklumą. Kas gali būti lengviau?

Tačiau ši pozicija turi daug rimtų trūkumų.

15
Kitas

1. Povandeniniai akmenys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (717)