Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia kelias priežastis, kodėl kai kurios moterys užmezga santykius su vedusiais vyrais.

1. Sužino apie jo įsipareigojimus per vėlai. Įsivaizduokite, kad susipažinote su simpatišku vyru ir užmezgėte su juo santykius. Jums jis iš tiesų patiko, puoselėjote viltis dėl tolimesnių santykių, tačiau tik trečią ar ketvirtą susitikimą sužinojote, kad jis – vedęs. Jau spėjote prie šio žmogaus prisirišti, o jis tikina, kad jo santykiai šeimoje yra labai blogi. Kaip elgsitės? Žinoma, tokioje situacijoje tikriausiai daugelis moterų nutrauktų santykius, tačiau net ir tokiu atveju santykiai jau užmegzti. Taigi kai kurios moterys santykius su vedusiu užmezga ne dėl savo kaltės, o dėl to, kad per vėlai suprato, su kuo turi reikalą.

2. Ieško naudos. Kai kurioms moterims ištikimybė paprasčiausiai nėra vertybė. Tokios moterys paprastai nenori įsipareigoti, į asmeninius santykius žiūri labai praktiškai ir ieško tik naudos. Be to, jos nejaučia poreikio nuolatos būti su tuo pačiu žmogumi. Priešingai – joms patinka keisti partnerius ir nuolat džiaugtis dėmesiu, kai vyras bando ją užkariauti. Vedę vyrai tokioms moterims yra labai patraukli partija, nes jie taip pat neieško ilgalaikių santykių. Šioms moterims bendrauti su vedusiais vyrais yra tiesiog patogu.

3. Nori patikrinti savo sugebėjimus. Tam tikrai daliai moterų reikia kartas nuo karto pasitikrinti, ar ji dar gali sužavėti vyrą. Tokios moterys paprastai ieško didelių iššūkių, o vedę vyrai tam labai tinka. Jos yra tikros viliotojos ir dažniausiai neieško tikrų jausmų. Vyrai tokioms moterims yra tik skaičius, kurį joms pavyko pasiekti.

4. Yra įsitikinusios, kad jie visi vienodi. Tai moterys, kurios yra nusivylusios santykiais ir mano, kad pasaulyje nėra padorių vyrų. Tokioms moterims nėra jokio skirtumo, ar vyras vienišas, ar užimtas, nes jos vis tiek nesitiki sukurti ilgalaikių rimtų santykių. Dažnai tokios moterys yra praradusios bet kokią viltį sukurti nevienadienius santykius ir todėl nemato nė vienos priežasties, kodėl turėtų atsisakyti santykių su vedusiu, jei jis jai patinka.

5. Bijo įsipareigoti. Ne tik dalis vyrų vengia įsipareigojimų – kai kurios moterys taip pat nenori rimtų santykių, nes jie jas paprasčiausiai gąsdina. Tokios moterys ieško draugo, su kuriuo galėtų penktadienio vakarą pasižiūrėti gerą filmą ir romantiškai praleisti vakarą, ir nieko daugiau. Akivaizdu, kad santykiams be įsipareigojimų vedęs vyras yra tiesiog idealus, nes nekyla grėsmės, kad jis norės ko nors daugiau.

6. Naiviai tiki viskuo, ką jis sako. Kai kurios moterys paprasčiausiai per daug naiviai tiki viskuo, ką sako bandantis santykius užmegzti jau turintis įsipareigojimų vyras. Pirma, jos mano, kad jei šis vyras jau užimtas, jis yra vertas dėmesio, nes tikriausiai ne be reikalo sužavėjo tą moterį, kuri tapo jo žmona. Antra, jos tiki, kad dėl jo neištikimybės yra kalta tik jo antroji pusė ir kad jo žmonos vietoje ji niekada neatsidurs. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad už santykius visada yra atsakingi abu žmonės ir kad nuo neištikimybės prasidėję santykiai dažniausiai nieko gero neduoda.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!