Ji pasiūlys ir išeitį: nekankinti savęs badu, nealinti treniruotėmis, o džiaugsmingai ir energingai kasdien bendrauti su vyru. Taip vienu šūviu nušausite du zuikius: lieknėsite ir gerinsite tarpusavio santykius.

Sekso treniruočių centre ant suoliuko prie registratūros sėdi blondinė trumpu languotu sijonu ir trumpomis kasytėmis. Neiškart supranti, kad tai – manekenas. Registratūroje stovi kita blondinė palaidais plaukais ir neiškart gali suprasti, kad tai – gyva sekso trenerė Jekaterina Liubimova. Nors figūros jų vienodos – tarsi Barbės.

„Šį vakarą jų gyvenimas pasikeis. Merginos žiūri į mane su pasitikėjimu arba skeptiškai – aš pažįstu tą žvilgsnį, kai moteris jau nebetiki, kad jai kažkas padės, juo labiau – seksas“, – sako ji.

Susitikimas su realybe

Įėjus į salę į akis krenta ant grindų gulintis pripučiamas vyras. Paskui patalpa prisipildo žmonių, ateina pati sekso trenerė ir pradeda savo pasakojimą.

Jos ūgis 173 centimetrai, per metus ji numetė penkiolika kilogramų. Ypač visus žavi jos treniruotas pilvo presas. Jos frazes verta cituoti pažodžiui. Jos netgi ne apie lieknėjimą, o kaip tik apie tai, kad nereiktų gulėti visą gyvenimą tyliai laukiant, kaip tas manekenas.

„Seksas ne tik degina riebalus, jis išjungia galvą. Šiuolaikiniame pasaulyje tai didelė problema. Mums sudėtinga ir visiškai išsijungti, ir visiškai atsiduoti. Mes, kitaip nei XIX amžiuje, į seksą žiūrime nerūpestingai. Tada kaip rašė? „Ji išblyško, visa ėmė drebėti...“ Tada seksas kėlė įtampą, buvo svarbus įvykis. Dabar vyksta moralinė deformacija – mūsų seksas jau nebejaudina. Na, seksas, tai seksas. Anksčiau jis kėlė labai audringas emocijas. Dabar mes persisotinę sekso kultūros“.

„Kita vertus, mes virtome mąstančiomis galvomis. Kaip rašė Wilhelmas Reichas (garsus psichologas ir Zigmundo Freudo mokinys), žmogus gyvena kūno šarve ir iš tikrųjų gyvena tik jo galva. Pernelyg daug fiziologinių blokavimų. Jie neleidžia apskritai ką nors pajausti.

Jeigu sekso metu prakaituojame, fiziškai judame, pilnai atsiduodame – kai tik ateina fizinė įtampa, apima pilnatvės jausmas, kažkokia absoliuti realybė. Mums pakanka skausmo, pastangų, įtampos, kad suprastume – čia kažkas vyksta“.

„Į sportą atėjau per seksą. Anksčiau niekada nesportavau. Seksu užsiiminėti reikia dėl mano darbo, visą laiką reikia kažką sugalvoti treniruotėms… Paskui pastebėjau – lieknėju!“.

„Pagrindinė tema – motyvacija. Iš pradžių nenorėjau lieknėti. Turėjau labai gražią suknelę, tikrai labai gražią, su ja ateidavau į darbą, turėjau puikią figūrą, tačiau man atrodė, kad vis dėlto… turiu pilvą. Bet man niekas nieko nesakė! Vyras man sakė: „Katia, ko tu vėl verki? Pas ką čia pilvas? Pas tave? Užtat tavo užpakalis kaip J. Lo!“ Žiūrėjau savo treniruočių vaizdo įrašus ir skaičiau komentarus: „storoka“. Labai išgyvenau. Tai buvo pernai metais“.

Toliau sekso trenerė ima dėstyti savo teoriją, kuri, tikina, išties veikia. Taigi:

1. Reikia susirasti sau priešą (tokį, kuriam pavydi iki skausmo) – pyktis padeda sprogti iš vidaus. (Šioje vietoje prabyla viena sekso treniruotės dalyvė: „Aš esu fotografė ir dažnai rengiu fotosesijas. Reikia sugalvoti sau pasidaryti tokią gražią profesionalią fotosesiją per gimtadienį – „Man trisdešimt“, „Man trisdešimt penkeri“… Kartais merginos ateina, fotografuojasi dviese su vyru, labai gražiai, apnuogintais torsais, tačiau kai pamato retušuotas savo nuotraukas, pradeda susimąstyti...“).

2. Raskite kam save parodyti. Ši problema – mums nėra kam pasirodyti! Vyro akys apsitraukė. Kai negalvojate apie lovą, jums nusispjaut į kūną. Tačiau jeigu iki 37 metų neįgysite raumenų reljefo, per menopauzę viskas sudribs.

Pozos

„Dabar pereikime prie praktinės dalies – pozų, kurios maksimaliai degina riebalus ir stiprina raumenis. Ypač jose treniruojamas pilvo presas, trigalvis šlaunies raumuo, dvilypis raumuo. Labai gerai treniruojama probleminė zona – sėdmenys!“

Pradėti sekso trenerė siūlo nuo raitelės pozos (vyras guli ant nugaros, moteris ant jo). Kiekvienoje pozoje pageidautina aktyviai judėti mažiausiai penkias minutes, paskui keisti, pereiti prie kitos. Judesys klubais aukštyn – įkvėpimas – suspaudėte sėdmenų raumenis, judesys atgal – atsipalaidavote ir iškvėpėte.

Į priekį ištiesiame dešinę koją ir padedame pėdą ant grindų – judame dar penkias minutes, paskui kairę – išeina „azijietės raitelės“ poza! Jūs esate pritūpusi virš savo puikiojo vyro ir judate dar penkias minutes.

Kai pajausite, kad raumenys jau pavargo, atsiremkite į pusiau sulenktas rankas, galite keliais atsiremti į grindis. Gaunasi pustiltis. Tai puikus atsipalaidavimas. „O vyras, – priduria sekso trenerė, – mato jūsų antrąjį veidą!..“

O dabar lyrinis J. Liubimovos nukrypimas: „Seksologai tvirtina, kad 90 procentų vyrų yra vujeristai. Tik klausimas, kiek jūs ekshibicionistė?

Jums reikia suprasti paprastą dalyką: vyrui sąvoka „grožis“ ir „seksualumas“ – absoliučiai vienas ir tas pats. Tai mes, moterys, galime valandomis stovėti prie veidrodžio ir grožėtis, kaip gražiai šiandien atrodo plaukai ar kaip puikiai atrodome. Vyrai to tarsi nepastebi. Jie pradeda reaguoti tik tada, kai jūsų išorė tiesiog rėkia: „Aš esu pasiruošusi seksui!“.

Ekshibicionizmas valdo šį pasaulį. Kas iš tikrųjų yra sėkmingi politikai? Ką daro vieši žmonės? Jie nuolat demonstruoja save..“.

Bet grįžkime prie liekninančių sekso pozų.

Iš pustilčio pozos atsiremiant rankomis atsigulame ant nugaros ir gražiai pereiname prie pozos, kai moters kojos užverstos iki pečių. Vyras virš jūsų, tačiau judate jūs! Užmeskite koją jam ant peties ir toliau judėkite. Treniruojasi apatinė preso dalis.

Tokios „lieknėjimo treniruotės“ esmė visai ne tame, kad siekiama sugalvoti kokią nors ypatingą ir universalią pozą – visas jas ir taip žino kiekvienas, nors kiek susipažinęs su šia gyvenimo sritimi.

Esmė jūsų aktyvume ir veržlume, tame, kad siekiate vyrui sukurti nesibaigiančią šventę ir pati patirti iš to malonumą. Užsiimti seksu su polėkiu, galvojant apie papildomą malonią dovaną – pagražinti kūno linijas, o kai pagražinsi, vėl… Sėdint ant kėdės veidu į jį, paskui nugara į jį, remiantis rankomis į grindis ar sieną… Svarbiausia, pradėti, o vėliau fantazija pasufleruos!

Žvilgsnis

Yra tarp mūsų tokių, kurie užsimerkia ir visiškai atsiduoda savo pojūčiams. Moterys tai daro iš malonumo, o vyrai neretai galvoja, kad tuo metu moteris ne su juo.

Nepakanka tiesiog žiūrėti partneriui į akis. Svarbu, ką jis tą akimirką perskaitys jūsų žvilgsnyje.

Moters akyse sekso metu jokiu būdu neturi būti susikoncentravimo, susirūpinimo ar motiniško dėmesio – visa tai neturi nieko bendro su šia situacija. Susijaudinimas, susižavėjimas – štai ko vyras ieškos moters žvilgsnyje. Aistringas, seksualumu alsuojantis moters žvilgsnis labai jaudina vyrus. Juo moteris kviečia pas save, siūlo savimi mėgautis. Ji nepalieka vyro kažkur šalia savo veiksmų, priešingai, siūlo prisijungti. Jis iš seksualinių glamonių objekto tampa pagrindiniu herojumi, aplink kurį sukasi filmo siužetas.

Ir pabaigai sekso trenerė reziumuoja: „Šešerius metus dirbu trenere ir matau, koks reikalingas mano darbas. Esmė ne vien vienos ar kitos erotinės glamonės atlikimo meistriškume.

Daugumai mano klienčių reikia šio to daugiau, nei tiesiog praktinių įgūdžių. Joms reikia išmokti atskleisti partneriui savo tikrąjį seksualumą – tai pats sudėtingiausias dalykas intymiuose santykiuose.

O baisiausia yra tai, kad jūsų seksualumą gali atstumti. Partneris labiausiai bijo, kad jums nepatiks kažkas sekse su juo. Jeigu jūs įnešate kažką naujo, siūlote eksperimentus – tai suteikia jūsų santykiams tokį pakilimą!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt