1. Pamilti save. Kaip matote save, taip jus regi ir kiti. Taigi kol nemylėsite savęs, nebūsite mylimi. Svarbiausia – susikoncentruoti į teigiamas savo savybes, kurios padės suvokti, koks puikus esate žmogus. Tai padaryti padeda jų surašymas ant popieriaus lapo ir kasdienis skaitymas, kol pradėsite tikėti savimi.

2. Išeiti į viešumą. Kuo dažniau lankysitės įvairiose parodose, spektakliuose, koncertuose, seminaruose ir kitose masinėse žmonių susibūrimo vietose, tuo daugiau bendraminčių sutiksite. Galbūt tarp jų rasite ir savo gyvenimo meilę?

3. Atnaujinti įvaizdį. Sutinkama pagal išvaizdą, palydima pagal protą. Pakeisti pirmąjį įspūdį labai sunku, todėl verčiau pasistengti atrodyti nepriekaištingai. Be to, atnaujintas įvaizdis didina pasitikėjimą savimi, o tai svarbu mezgant naujas pažintis.

4. Nekurti idealų. Pasaką apie princą ant balto žirgo vertėtų palikti gulėti gražiuose vaikystės prisiminimuose. Realybėje tobulų žmonių nebūna. Mažus trūkumus galima ignoruoti, svarbu, kad su tuo žmogumi būtumėte laimingi.

5. Pamiršti praeitį. Kol nepamiršite buvusių santykių, nauji neįmanomi. Nevalia nuolatos lyginti esamo partnerio su buvusia antrąja puse. Dar blogiau – ieškoti pernelyg panašaus žmogaus į tą, kuris anksčiau buvo užkariavęs jūsų širdį. Tokie santykiai pasmerkti skyryboms.

6. Neskubėti. Vos susipažinote, o jau galvojate, kaip atrodys jūsų vestuvės, vaikai, bendri namai? Neverta skubinti įvykių, tai gąsdina ir pernelyg įpareigoja. Kodėl į naujus santykius nežvelgti kaip į smagų žaidimą: jeigu santykiai nepasiseks, gyvenimas nesibaigs, o gražūs prisiminimai liks.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!