S. Whaleno pyktis buvo toks stiprus, kad kartais jam norėjosi apkumščiuoti buvusios žmonos mylimąjį, už kuriuo moteris šiuo metu jau ištekėjusi. Buvę sutuoktiniai turi tris vaikus ir skyrybos jų santykiuose paliko baisią įtampą, pasakoja brightside.me.

Kad sudėtinga situacija pasikeistų, prireikė net kelerių metų. Vis dėlto, pastaruoju metu buvusių sutuoktinių santykiai pagerėjo. Ir pagerėjo taip stipriai, kad tai gali įkvėpti ne vieną. S. Whalenas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino nuotrauka, kurioje didelė jungtinė šeima susirinko bendrų pietų. Ši istorija gali suteikti vilties tiems, kurie šiuo metu išgyvena nepavydėtinas skyrybas.

S. Whaleno patirtis sulaukė atsako žmonių širdyse. Ši nuotrauka sulaukė 350 tūkstančių „patinka“ ir buvo pasidalinta 90 tūkstančių kartų.

Vyras nori pasiųsti žinutę kitiems, kad įmanoma realiai ir iš esmės apsispręsti dėl to, kaip gyveni, ir to, būsi laimingas ar ne. Galima pasirinkti, kaip bendrausite tarpusavyje ir kaip elgsitės. Paprasčiausiai galima nuspręsti gyventi taikiai.

Štai žinutė, kuri papildė S. Whaleno į „Facebook“ įkeltą nuotrauką: „Tai mano buvusi žmona ir jos vyras. Mūsų trys vaikai ir judviejų du vaikai. Šįvakar jie pakvietė mane pietų. Prieš penkerius metus jai ir man reikėjo policijos palydos vien tam, kad paimtume ar parvežtume vaikus. Mes bendravome tik per advokatus. Norėjau apkumščiuoti jos mylimąjį (dabar jos vyrą).

Šįvakar mes laužėme duoną, juokėmės, žaidėme su vaikais ir mėgavomės vakaru. Niekada nepasiduokite, draugai. TAIKA yra pasirinkimas. Tai TAVO pasirinkimas. Ne JŲ pasirinkimas. „Taip, bet jis...“ „Taip, bet ji...“

Tai, ką daro jūsų buvęs partneris, yra NEREIKŠMINGA. TU PASIRENKI, kaip ir ką pasakyti. TU PASIRENKI, kaip ir ką daryti. Net kai jie bando su tavimi kovoti. YPAČ kai jie bando su tavimi kovoti. PASIRINKITE ir kurkite TAIKĄ, GYVENDAMI TAIKIAI“.

Neabejotinai, Seano pavyzdys gali pasitarnauti kaip įkvėpimas absoliučiai kiekvienam, kuris kada nors yra patyręs skyrybų skausmą. Sekite jo pavyzdžiu – mąstykite pozityviai ir būkite geriausi, kokie galite būti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)