Kai kurie pirmieji įspūdžiai svarbesni už kitus, ypač kai kalbame apie pirmąjį susitikimą su vyrais. Štai penkis dalykai, į kuriuos jus išvydę vyrai pirmiausia atkreipia dėmesį.

Plaukai

Moteris

Plaukai pirmiausia į akis vyrams krinta dėl daugelio priežasčių. Pirmiausia, juos labai lengva pastebėti. Galbūt galite didžiuotis užpakaliuku, galinčiu varžytis su pačios Pippos Middleton turtais, tačiau vyras jo tikrai nepastebės paties pirmojo, nebent nešite nuotakos suknelės šleifą prie Vestminsterio abatijos.

Vyrai ne tik pastebi vešlius, blizgančius plaukus ir iš karto žvilgsniu keliauja prie kitų jūsų turtų. Jie žvilgteli kartą, o tuomet žvilgčioja nuolat. Ilgi, išpuoselėti plaukai vyrams labai seksualu. Dėmesį traukia ir glotnūs trumpi plaukai ar madingas kirpimas. Plaukai – akivaizdžiausias moteriškumo simbolis, kuris tiesiog prašosi paliečiamas. Išpuoselėti plaukai vyrui taip pat perduoda žinutę, jog jūs rūpinatės savimi ir jums nenusispjaut į tai, kaip atrodote – vyrai šią moterų savybę labai vertina. Iš tikrųjų tam nereikia jokių specialių priemonių – tiesiog reguliariai trinkite plaukus, kartais palepinkite juos kaukėmis ir nepagailėkite pinigų profesionalaus kirpėjo paslaugoms. Jums tinkanti plaukų spalva ir kirpimas – tik to ir tereikia norint padaryti neišdildomą įspūdį patikusiam stipriosios lyties atstovui.

Akys

Jeigu plaukai – jūsų veido rėmai, tai akys – veidrodis. Vyrą galima nokautuoti krestelėjus išpuoselėtus plaukus ir pažvelgus tiesiai į akis. Akys labai galingas ginklas dėl paprastos priežasties – jos susijusios su tiesioginiu bendravimu, akių kontaktas leidžia su nepažįstamu žmogumi iš karto užmegzti ryšį.

Psichologas Arthuras Arunas akių kontakto galią analizavo nepažįstamų žmonų poras padalinęs į dvi grupes. Pirmosios grupės nepažįstamieji įsitraukė į aktyvų pokalbį, o kitos poros tylėjo ir keturias minutes tiesiog žiūrėjo vieni kitiems į akis. Vėliau paaiškėjo, jog akių kontaktu užsiėmę poros juto stipresnį tarpusavio ryšį nei tos, kurios visą laiką praleido besišnekučiuodamos. Viena į akis vienas kitam žiūrėjusi pora po kurio laiko netgi sukūrė šeimą. Tai tiek naudos iš to pokalbio!

Taigi svarbiausia - išlaikyti tiesioginį akių kontaktą su kitais žmonėmis. Jeigu priklausote drovuolių klubui, tai gali būti tikrai nelengva užduotis, tačiau rezultatai jus neabejotinai nudžiugins. Taip pat pravers ir keli akių makiažo triukai. Kokybiškas ir saikingas makiažas bei tinkanti antakių forma jūsų akis pavers užburiančiomis. Tačiau jeigu persistengsite, rezultatas gali būti priešingas.

Batai

Plaukai, akys... Logiškai mąstant, dabar eilė turėtų ateiti šypsenai? Tačiau apklausti vyrai taip nemano. Paklausti, ką moteryje pastebi pirmiausia, stipriosios lyties atstovai taip pat paminėjo ir dailaus apavo svarbą. Ypač (koks netikėtumas) aukštakulnius.

Aukštakulniai vyrų žvilgsnius traukia dėl labai paprastos priežasties – avint tokiais batais pagerėja laikysena, pagražėja kojų forma. Tačiau jeigu nemokate su aukštakulniais grakščiai vaikščioti, geriau jų neavėkite, nes atrodysite paprasčiausiai kvailai. Nepatogūs aukštakulniai ir besaikis makiažas padarys daugiau žalos nei atneš naudos. Štai padrąsinimas ir toms, kurios negali ar nenori avėti aukštakulnių: stilingi balerinos bateliai, ilgaauliai ar net žaismingi sportiniai bateliai taip pat gali sužavėti stipriosios lyties atstovus. Tačiau avėdamos nutrintus sportbačius ar populiariuosius ugg stiliaus batus išskirtinio susidomėjimu jūsų asmenybe galite ir nesulaukti.

Svarbiausia avėti stilingus, kokybiškus batus, derančius prie jūsų drabužių stiliaus. Svarbu ir batų patogumas bei funkcionalumas.

Šypsena

Nusišypsokite jam – tik taip jūsų dėmesio objektas pamatys tikrąjį jūsų veido grožį. Nelygių dantų ar ryte išdygusio nenaudėlio spuogo jis tikrai nepastebės – į akis kris tik jūsų šypsenos nuoširdumas ir draugiškumas.

Šypsodamasi pažvelkite jam į akis ir jis pasijus negalintis jums neatsakyti tokia pačia nuoširdžia šypsena. Ar begali būti geresnis pirmasis įspūdis?

Kūnas

Vyras pastebi moters figūrą, kūną ir nieko čia daugiau pridurti nebereikia. Tai tikrai nereiškia, jog jums vos įžengus į kambarį vyras pradės priekabiai vertinti jūsų figūrą, tačiau nežiūrėti tikrai negalės. Tokie jau tie vyrai. Yra didelė tikimybė, jog per kelias sekundes priešingos lyties atstovas įvertins, koks jūsų santykis su jūsų kūnu, ar gyvenate taikoje su juo, ar mokate rengtis taip, kad atskleistumėte savo privalumus ir gudriai užmaskuotumėte nedidelius trūkumus. O kur dar gebėjimas gundyti neatskleidžiant per daug ir neatrodant vulgariai.

Jeigu nerimaujate dėl atsikišusio pilvuko, savo šlaunų ar ko nors, nusiraminkite. Kiekviena moteris savo kūne norėtų ką nors pakeisti, tačiau gera naujiena ta, jog vyrai tokių dalykų paprasčiausiai nepastebi – jiems tiesiog patinka mintis kada nors pamatyti jus be drabužių. Mėgaukitės savo moteriškumu ir mylėkite save, pasitikėkite savimi – būtent tokią žinią priešingos lyties atstovui perduos ir jūsų kūno kalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (708)