Atsisakykite alkoholio arba apribokite jo vartojimą

Prieš sekso maratoną ir jo metu nepadauginkite alkoholio, nes gali sutrikti erekcija, o juk maratono metu ji neabejotinai yra svarbiausia. Be to, alkoholis labiau slopina, o ne suteikia energijos, todėl galite tapti mieguisti, o tai irgi nepagerins sekso maratono kokybės.

Praktikuokite savikontrolę

Sekso maratono metu reikia kuo ilgiau išlaikyti erekciją, bet kuo ilgiau nepasiekti kulminacijos. Kontroliuokite gaunamos stimuliacijos lygį keisdami pozas. Pajutę, kad erekcija silpnėja, pereikite prie pozos, kurioje daugiau trinties ir gilesnis įsiskverbimas. O jei atvirkščiai, jau esate priartėję prie pat kulminacijos, pereikite prie pozos, kuri leistų kiek nurimti.

Kad įvaldytumėte šį pusiausvyros meną, prireiks laiko ir praktikos. Tačiau turėkite omenyje, kad maratonas neturi baigtis net kai jūs patiriate orgazmą, tiesiog pailsėkite, kol būsite pasirengęs antram turui.

Susitelkite į jos malonumą

Svarbiausia kai patiriate orgazmą, nesustabdykite viso proceso. Perkelkite dėmesį į partnerę ir susikoncentruokite į jos malonumą, kol atgausite jėgas. Tai gali būti kunilingas arba švelnios glamonės, netgi be seksualinės potekstės. Galite tiesiog gulėti šalia partnerės ir mėgautis intymumu. Tik neužmikite!

Sekso žaisliukai

Sekso maratono metu jūsų neturi riboti niekas, nebent jūsų vaizduotė. Nebūtina 100 proc. laiko skverbtis į partnerę. Galite daryti viską, kas audrina judviejų vaizduotę. Susiraskite sekso žaisliukų dėžę arba jų įsigykite – vibratorius, rimbas, raištis akims ir kiti dalykai, kurie jus abu jaudina.

Eksperimentuokite su maistu – ypač tinka medus, ledai, šokoladinis padažas ir plakta grietinėlė. Arba pasikeisdami masažuokite vienas kitą. Nepasiduokite rutinai – kuo daugiau įvairovės, tuo geriau.

Apsirūpinkite lubrikantais

Ir paskutinis, bet kone svarbiausias patarimas – jums reikės lubrikanto, ir kuo daugiau! Ilgalaikiai sekso žaidimai atsiliepia kūnui ir jo ištekliams, kurių ilgainiui gali nebepakakti, o sausas seksas, kaip žinia, yra skausmingas seksas. Be to, kai įsiskverbimas sausas, gali suplyšti prezervatyvas.

Tad pasirūpinkite, kad viskas maloniai slystų – investuokite į kokybišką lubrikantą. Verčiau netaupykite tokiems dalykams – silikoniniai lubrikantai nors ir brangesnis, bet jie ilgiau išlieka slidesni nei pigesni vandens pagrindo lubrikantai.

Sekso maratonas, trunkantis kelias valandas ar net visą naktį daugumai porų yra ne toks ir dažnas reiškinys. Tačiau dabar, susiklosčius tinkamoms aplinkybėms, jau žinosite, kaip kuo ilgiau pratęsti abipusį malonumą. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)