Čia ir dovanos, ir kelionės, ir drabužiai, ir papuošalai, ir gėlės, ir vakarienės prie žvakių. Įdėmiai stebėdamas mūsų reakciją, jis mato įvairius galimus emocinius žybtelėjimus- nuo susižavėjimo šūksnių iki pasitenkinimo pašaipų. Tačiau žybsnis ir yra žybsnis: atsirado ir dingo. Ką gi, būk geras, organizuok naują, jeigu nori ir toliau stebėti mūsų emocijas. Tik paskui nesakyk, kad moterys nepasotinamos, klastingos ir nedėkingos. Todėl, kad ne klastoje ir nedėkingume esmė. O tame, kad tavo moteris nelaiminga! Nebandyk tai suprasti savo racionaliu protu ir nepramušama logika. Vis tiek nepavyks.

Moteriška laimė

Kaip atrodo laiminga moteris? Visų pirma ji SPINDINTI. Ji išmintinga. Ji nepuola į kraštutinumus. Ji nesierzina. Ji romi ir nesistebi. Ji tarsi sklando virš rūpesčių ir apskritai virš gyvenimo. Ji lengvai ironiška ir nepasiekiama buičiai ir visokiai maišačiai. Ji nekovoja su gyvenimo nesklandumais. Ji apskritai ne kovotoja. Ir ne mamutų medžiotoja. Ji paprasčiausiai gyvena. Ir tuo pasitenkina.

O dabar prisiminkite, kada jūs jautėtės būtent TAIP? Argi ne tiesa, kai buvote nėščia? O jeigu dar nebuvote nėščia, nejaugi nėščios moters žvilgsnis neatkreipė jūsų dėmesio? Žvilgsnis, nukreiptas į pasaulį tarsi iš vidaus? Atkreipkite dėmesį, su kokia pagarba, dėmesingumu, gerumu ir susižavėjimu vyrai žvelgia į nėščią moterį? Norite, kad į jus visuomet taip žiūrėtų? Tuomet išsaugokite savyje tą moteriškumo aurą. Arba - sukurkite ją. Bent vieną dieną pabandykite pabūti tokia - nesiblaškančia, pabūti aukščiau blaškymosi ir rūpesčių. Tai nereiškia, kad jūs turite sustingti ir sustingusia šypsena stebėti visa, kas vyksta. Gyvenkite savo įprastą gyvenimą, bet leitmotyvu tegul būna tezė: "AŠ - LAIMINGA Moteris!"

Šito pakanka tam, kad taip ir būtų.

Nuo ko pradėti?

1. Žvelkite į gyvenimą, į jus supančius žmones nepriklausomai nuo to, vyras tai ar moteris, pro kūrėjos prizmę! Jauskite ją visomis savo esybės ląstelėmis. Didžiuokitės, kad jūs ją turite. Ji - jūsų pasaulis, jūsų Visata. Iškelkite ją ir kartu save.

2. Peržvelkite savo požiūrį į seksą. Nežvelkite į jį, kaip į kažką gėdinga, purvina ir neverta. Neatsiduokite vyrui. Atsiduokite sau. Nedovanokite vyrui savo kūno. Mėgaukitės juo pati. Bet - kartu su vyru. Patikėkite, esantis tame protingas egoizmas užves vyrą iš karto, ir jis visam gyvenimui jus priims kaip seksualiausią ir laisviausią moterį. Moterį, apie kurią visada svajojo!

3. Pamėkite savo intymiausias vietas! Susipažinkite su jomis iš tikrųjų! Argi ne sulaukėjimas - nugyventi gyvenimą, taip ir nepamatyti to, kas iš esmės yra pasitenkinimo dalykas? Kiek kartų per dieną jūs žiūrite į save veidrodyje, mėgaujatės savo akimis, šypsena, šukuosena? O kiek kartų gyvenime jūs mėgavotės savo paslaptimi?

4. Išstudijuokite straipsnio pabaigoje esančius pratimus ir būtinai atlikite juos kasdien jums patogiu metu. Jau po dviejų savaičių jūs ne tik pasijusite daug geriau, ne tik tapsite patrauklesne, ne tik sušvisite iš vidaus. Savo vyrą (arba savo vyrus) sekso metu jūs išvesite iš proto. Maža to- 3, 4 ir 5 orgazmai per vieną naktį (rytas, diena, vakaras) nei jums, nei jam nebus riba. Dešimtis kartų kilti į meilės Olimpą- argi ne tai būti tikra moterimi?

5. Masturbuokitės! Mitas apie tai, kad masturbacija - senmergių reikalas, mirė kartu su “senmergės” reikšme. Jeigu moteris nesugeba sau suteikti malonumo, argi galės ji suteikti malonumo vyrui ir gauti iš jo to paties? Vėlgi vienas iš pačių didžiausių vyro troškimų - stebėti moters pačios su savimi žaidimą. Tai nepalyginama nei su spiritizmu, nei su kokiomis nors įmantriausiomis sekso pozicijomis.

Tačiau svarbiausia ne tai. Žmogus sukurtas taip, kad kuo daugiau jis dovanoja, tuo daugiau gauna. Tad dovanokite sau orgazmus ir kiekvienąkart jų bus vis daugiau ir daugiau.

Pažinti save, mylėti save - argi yra labiau natūralesnio?

1. Mokykitės išgyventi orgazmą ne klitorio ar vaginos, o viso kūno lygyje. Nepaleiskite jo "žemyn", o nukreipkite "aukštyn". Tai ne tik pratęs orgazmo laiką, bet ir sustiprins pojūčius. Beje, vyras išgyvens su jumis lygiai tokį nuostabų artumo jausmą su jumis. Ir kiekvienu pakilimu jis vis labiau bus jūsų.

2. Pasistenkite savo sekso pojūčius aprašyti. Tegul šis aprašymas nebūna vaizdingas, bet nuoširdus. Galvokite apie seksą, kalbėkite apie jį su savo partneriu.

Tantrinis seksas

Orgazmo pajautimas nuo “klasikinio” sekso skiriasi vaginos, kiaušidžių ir gimdos kaklelio pulsavimu. Vyksta taip vadinamas genitalijų arba “išorinis” orgazmas, kuris trunka trumpai, bet reikalauja ilgesnio laiko jam pasiekti.

Tantrinio sekso orgazmas žymiai skiriasi nuo “klasikinio”. Visų pirma, jis ilgiau trunka. Jis neapsiriboja trijų paminėtų moters organų pulsacija. Tantrinio sekso orgazme dalyvauja VISI organai, VISI raumenys, VISAS kūnas. Jis taip ir vadinasi - “išorinis”. Be to, jį pasiekus, seksualinė energija neišeina lauk, kaip pirmu atveju, o praeina per visus organus, liaukas ir nervų sistemą, iššaukdama jų virpėjimą ir pripildydama juos gyvenimiškos, ir kuriančiosios energijos.

Žinoma, kad tai ne refleksinis instinktyvus veiksmas, o dvasinio darbo rezultatas. Ir jeigu jums iš tiesų įdomu pajusti naujus išgyvenimus, seksualinėje kultūroje pakilti laipteliu aukščiau - pradėkite veikti!

Pradžiai išmokite paprasčiausius pratimus. Tegul tai būna jūsų pirmasis žingsnis.

1 pratimas.

Keletą kartų trinkite delną į delną tol, kol jie bus karšti. Vėliau jais perbraukite veido masažines linijas. Šį pratimą galima atlikti bet kuriuo laiku.

Beje, šio pratimo negalima daryti formaliai. Liesdamos veidą, koncentruokite mintis apie tai, kad šiomis minutėmis jūs pakraunate save vidiniu grožiu ir harmonija. Įsivaizduokite save tokią, kokia norėtumėte būti.

Programuokite ir modeliuokite savo išorinį patrauklumą vidinių jėgų pagalba.

2 pratimas.

Padėkite delnus ant savo krūtų. Neskubėdamos masažuokite jas apvaliais judesiais iš pradžių į vieną, paskui į kitą pusę. Užmerkite akis ir įsivaizduokite, kad su kiekvienu judesiu jūsų krūtinė tampa tampresnė, jaunesnė ir gražesnė.

3 pratimas.

Nustatykite savo kiaušidžių padėtį - visos jūsų seksualinės energijos koncentracijos vietas. Atsistokite ir padėkite rankas taip, kaip parodyta fotografijoje. Mažyliai pirštai nurodo kiaušidžių vietą. Ties šia vieta koncentruokitės keletą minučių.

4 pratimas.

Atsisėskite ant kėdės krašto. Giliai iškvėpkite. Sulaikykite kvėpavimą ir suspauskite vidinius raumenis. Paskui įkvėpkite.

Tegul įkvėpiamo oro gūsis praeina pro jus tarsi iš apačios į viršų. Šį pratimą atlikite 15 minučių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją