Vis dėlto, prašyti savo svajonių moters rankos tenka vyrams, kuriems kartais trūksta originalių piršlybų minčių. Ką daryti. kad vyrukams nepasikartotų šis nesėkmingų piršlybų scenarijus?

Dovanų ekspertai LaisvalaikioDovanos.lt pristato romantiškas piršlybų idėjas, kai mergina nedvejodama ištars „Taip“!

„Ar tekėsi už manęs?” stebint žvaigždes

Tikriausiai esi girdėjęs, kad daugybė piršlybų įvyksta meilės mieste Paryžiuje, romantikų pamėgtoje Venecijoje ar Naujametinę naktį Londone aidint įspūdingiems fejerverkams. Tačiau būk tikras – Tavo išrinktoji nėra ir nenori būti statistine mergina. Ji yra išskirtinė, tad ir pasipiršti jai privalai ypatingai, o ne šalia daugelio kitų įsimylėjėlių.

Turbūt niekas nedrįstų ginčytis, jog žvaigždžių stebėjimas – viena romantiškiausių patirčių gyvenime. Žvaigždėto dangaus grožis užgniaužia kvapą, o toli spindintys žiburėliai pažadina slapčiausias svajones. Tik šį kartą Tau nereikės vaidinti astronomijos žinovo – Molėtų observatorijoje Jums viską papasakos specialistai. O po įspūdingų klajonių po dangų, abu jausitės tiesiog pakylėti.

Kai priklaupsi ant kelio ir paprašysi mylimosios rankos, milijonai žvaigždžių bus Jūsų stebuklingos akimirkos liudininkai. Ši naktis bus romantiškiausia Jūsų gyvenime – kaip ir pridera tokiai nepaprastai progai!

„Ar tekėsi už manęs?” limuzine su šampanu

Nesižavėk ir jau išpopuliarėjusių viešų piršlybų scenarijais. Prekybos centre su nepatenkintomis lankytojomis, kurios kas rytą neturi ką apsirengti. Ar gatvėje, kuria zuja daugybė skubančių praeivių, dar blogiau – televizijoje, kurioje tokia asmeniška akimirka kaip piršlybomis yra pasidalijama su tūkstančiais nepažįstamų žiūrovų!

Ši akimirka juk turėtų būti intymi, subtili, tik tarp dviejų įsimylėjusių širdžių, o ne savotiškas cirkas atsitiktiniams žiūrovams. Tačiau jei kelionei į negyvenamą salą dar reikėtų taupyti, o pasipiršti jau nori čia ir dabar, rinkis paprastesnį variantą! Padaryk savo mylimajai staigmeną – pakviesk ją į pasimatymą ir atvažiuok jos pasiimti su… limuzinu!

Prabangioje aplinkoje Tavo mylima moteris pasijus tarsi tikra karalienė, Jūs grožėsitės nuostabiais naktinio miesto vaizdais, prabangaus limuzino vairuotojas Jus vežios po reikšmingiausias Jūsų meilės istorijos vietas, o putojantį vyną skanausite tik dviese. Jai atsakius „Taip!“, Jūs toliau mėgausitės karališkomis nuotaikomis limuzine.

„Ar tekėsi už manęs?“ visiškoje tamsoje

Prabangus restoranas, žvakių šviesa, romantiška muzika – ar gi tai ne puikus scenarijus piršlyboms? Ba-Na-Lu! Šiuolaikiška mergina laukia kur kas didesnio siurprizo. Ar gali įsivaizduoti piršlybas tamsoje? Ne, ne vakare ar naktį po žvaigždėtu dangumi, o visiškoje tamsoje paskendusioje restorano salėje, kurioje nesimatys net iš kišenės ištraukiamo sužadėtuvių žiedelio.

Įsivaizduok: be jokių žvakių, specialiai paruoštoje rūsio salėje, kurioje ničnieko nematyti, Jūs atlydimi padavėjo su naktinio matymo akiniais, pasodinami prie staliuko ir vakarieniaujate aklinoje tamsoje.

Mergina nemato nei Tavo virpančių rankų, nei iš lėto pradaromos žiedelio dėžutės. O išgirdusi pasiūlymą tekėti, ji nesudvejojusi ištaria „Taip“. Tik Tavęs lauks dar vienas iššūkis – nieko nematant užmauti žiedą savo išrinktajai ant piršto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)