Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt primena, kad seksualinis gyvenimas yra svarbus ilgalaikiuose harmoninguose santykiuose ir pataria kaip elgtis, jei esate pavargusi, bet vis tiek norite partneriui parodyti intymų dėmesį.

1. Nesirinkite sudėtingų sekso pozų. Jei iš tiesų jaučiate nuovargį ir paprasčiausiai tingite ką nors daryti, bet norite su mylimuoju mėgautis intymiomis akimirkomis, rinkitės tai, kas įprasta ir išbandyta, o eksperimentus atidėkite tai dienai, kai turėsite kur kas daugiau energijos. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės!

2. Likite su drabužiais. Jei jaučiatės pavargusi, kam gaišti laiką tokiam menkniekiui kaip nusirenginėjimui. Patikėkite, likti šiek tiek apsirengus yra net labai erotiška! Jūsų mylimasis supras, kad aistra jus taip užvaldė, jog nenorėjote gaišti laiko nusirenginėjimui, o tokios mintys tik pakurstys jūsų abiejų aistros laužą.

3. Drauge pažiūrėkite erotinį filmą. Nieko keisto, jei žiūrėdami filmą suaugusiems abu susijaudinsite ir galėsite praleisti glamonių etapą, kuriam tikriausiai visai neturite jėgų, jei jaučiatės pavargusi. Erotiniai filmai – paprastas, bet efektyvus sprendimas.

4. Kalbėkite, kalbėkite, kalbėkite. Jei neturite jėgų tyrinėti mylimojo kūno, duokite laisvę savo fantazijai. Kalbėkite jam į ausį intymius dalykus, pasakokite, apie kokius meilės žaidimus svajojate, koks jis nuostabus, koks gražus ir raumeningas jo kūnas, ir panašiai. Patikėkite, kalbos gali sujaudinti ne ką mažiau nei prisilietimai.

5. Negalvokite apie kulminaciją. Intymūs apsikabinimai, kurie nesibaigia seksu, nėra pati blogiausia alternatyva, jei neturite jėgų meilės žaidimams. Skirkite laiko vienas kito glamonėms, tačiau neturėkite tikslo nukeliauti iki pabaigos. Paprastai tokie žaidimai garantuoja puikų seksą kitą kartą.

6. Būkite kitokia nei visada. Nėra nieko labiau žudančio aistrą nei monotonija ir rutina. Tačiau dažnai pradėjus bendrą gyvenimą rutina įsisuka ir į miegamąjį. Jei norite atgaivinti aistrą, pasistenkite jį nustebinti elgdamasi kitaip nei visada. Tai gali padėti tuomet, kai nenorite persistengti. Pavyzdžiui, jei visada lovoje esate labai aktyvi, šį kartą mėginkite elgtis priešingai ir leiskite iniciatyvos imtis jam. Visgi stenkitės, kad tai netaptų įpročiu.

7. Nepamirškite veidrodžių. Jei namuose turite bent vieną didelį veidrodį, jis būtinai turėtų būti jūsų miegamajame. Nė negalite numanyti, kaip įaudrinti gali žvilgsnis į veidrodį, kai užsiiminėjate meilės žaidimais. Pojūčiai jus abu užplūs akimirksniu. Tokiu būdu jūsų meilės žaidimai galbūt baigsis greičiau nei visada, bet bus kokybiški.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!