Todėl, kad jie neplanuoja, ką nori pasakyti vienas kitam. Jie nemėgina iš anksto apgalvoti, kokia būtų geriausia įžanga geram pokalbiui.

O dabar šiek tiek pakoreguokime scenarijų ir vieną iš šių vyrukų pakeiskime žavia moterimi ir pažiūrėkime, kas atsitiks. Neišvengiamai tas pats vyras, kuris ką tik be jokių pastangų plepėjo apie krepšinį ir artėjančius rinkimus, pradės laužyti sau galvą ieškodamas geriausios įžangos, kokią tik gali sugalvoti, kad sukurtų tobulą pirmą įspūdį.

O tuomet jis įdėmiai pažiūrės jai į akis ir pasakys ką nors banalaus kaip “ar turi ketvirtį dolerio?” tikėdamasis, kad nepriklausomai nuo to, ar ji turės tą monetą, ar ne, ji jo paklaus, kam ji jam reikalinga. Ir tuomet jis tikisi galėsiantis užbaigti pokalbį: “Nes aš pažadėjau paskambinti savo mamai, kai įsimylėsiu.” Ir tuomet šis vargšas vyras pradės su moterimi pokalbį apie jos išvaizdą, jo banko sąskaitą arba seksą.

Kodėl gi, vyrai, kodėl? Kodėl gi jūs pasiduodate 80-ųjų viengungių filmų įtikinėjimams ir bendraujate su moterimis iš sąmoningai meilikaujančios pozicijos – pozicijos, kuri yra visiškai skirtinga nei ta, iš kurios bendraujate su savo draugais? Žinoma, jūs turite suvokti, kad ir mes, moterys, sugebame kalbėti protingai tomis pačiomis temomis kaip ir vyrai. Ne?

Na ką gi, vaikinai, tiesa yra tokia: mes sugebame. Mums būtų žymiai lengviau bendrauti, jeigu jūs liautumėtės naudojęsi aplinkiniais keliais ir kalbėtumėtės su mumis kaip kalbatės su vyrais. Taigi liaukitės šūkavę “Ei, ___ (užpildykite patys),” kai mes praeiname pro šalį gatve. Tokiais šūkavimais demonstruojamas pagarbos lygis yra nulinis, o jūsų motina, išgirdusi tai iš jūsų lūpų, turbūt numirtų iš gėdos.

Nors visoms moterims patinka geri komplimentai, tai nėra vienintelis dalykas, kurį mes norime girdėti; taigi nepaverskite mūsų akių grožio vienintele pokalbio tema (ypač tuomet, kai spoksote į krūtis). Ir vėlgi mes sugrįžtame prie pagarbos klausimo.

Ir, patikėsite jūs tuo, ar ne, pirmą kartą jus pamačiusi mergina tikrai nenori girdėti jūsų pasakojimų apie pirmąjį atlyginimą arba jūsų automobilio grožį. Asmeniškai aš tiesiog norėčiau sužinoti, kad jūs sėkmingai dirbate ir jums sekasi. Be to, ar jūs nebuvote sutikę aukso ieškotojos, kuri atsiduria jūsų kelyje ir palaipsniui ištuština jūsų kišenes, jūsų banko sąskaitą ir sudaužo jūsų širdį?

Ir prašome, prašome, prašome, vaikinai, susilaikykite nuo mėginimų pradėti pokalbį seksualinėmis užuominomis, nors ir kokie manote esantys subtilūs. Jeigu mes dar nežinome jūsų pavardės, tai ar manote, kad esame pasirengę aptarinėti jūsų sugebėjimus lovoje? Jūs galite pasišaipyti iš šios paskutinės pastabos atsakydami, kad yra pilna tokių merginų, kurios tik ir tetrokšta atsidurti jūsų miegamajame, tačiau ar būtent tokių ieškote jūs? Ar jūs vis dar su jomis? Leisime jums apie tai šiek tiek pagalvoti.

Svarbiausia tai, kad šia tema nereikia ilgai galvoti. Pradėkite pokalbį su mergina taip pat, kaip tai darytumėte su vaikinu. Prisistatykite ir tuomet pamėginkite surasti bendrų interesų. Jeigu jums nepavyksta, ieškokite kitos merginos, su kuria turėtumėte ką nors bendro. Tai nėra sudėtinga padaryti. Tiesiog liaukitės mėginę padaryti jai įspūdį ir būkite savimi. Tai turėtų būti pakankamai įspūdinga, ar ne?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją