1. Tapusi motina dažna moteris gali pasijusti netekusi moteriškumo. Kai esi apspjaudyta ir vykdai kiekvieną mažo žmogučio norą, pasijunti be lyties. Daugumą dienų žaidžiu su lėlėmis, valausi vaikišką tyrelę nuo drabužių, keičiu sauskelnes, einu į parką. Na bet vyro bučinys atgaivina. Kartais Riley glėbyje atsimenu, kas esu, nė nesupratusi, kad buvau pamiršusi. Taip, aš virėja, namų tvarkytoja, mokytoja, visokios bjaurasties valytoja. Bet aš ir šis tas daugiau, ne tik išvardinti vaidmenys. Aš – moteris. Aš velniškai gerai bučiuojuosi. Labai gera atrasti save per kito glamones.

2. Jei norite, kad vyras elgtųsi kaip vyras, elkitės su juo kaip su vyru. Nevartykite akių, neskatinu grįžti į praėjusio amžiaus šeštą dešimtmetį (nors era, kai nebuvo džinsų žemu liemeniu man visai patiktų). Moteriai reikia daugybės dalykų, kad jaustųsi mylima. Vyrai kur kas paprastesni. Juos reiki pamaitinti, juos reikia vertinti ir jiems reikia sekso. Viskas. Tikrai. Taigi kartais užsakykite vakarienę į namus. Apkabinkite, nusišypsokite ir padėkokite kas vakarą už ilgas valandas darbe, kai jis pareina namo. Ir leiskite vargšui vyrui pamatyti jus nuogą. Vyras nežinia ką padarys dėl moters, jei jaučiasi jos mylimas. Po kelių kartų užsakytos vakarienės ir vėlesnių džiaugsmų susimąstysite, kodėl anksčiau nenorėjote sekso kas naktį. Pasikalbėkite apie mažas investicijas ir didelę naudą.

3. Kasdien reikia rasti laiko pabūti dviese. Pamenate tą vaikiną, nuo kurio daužydavosi širdis, kuris paskambino, kai tikėjotės, kad paskambins, kuris iškėlė jus į žvaigždes ir atrodė, kad niekada negrįšite? Jis vis dar čia. Po daugelio metų, sąskaitų ir visokių rūpesčių tas besišypsantis vaikinas jus myli, jam reikia jo besišypsančios merginos. Kas vakarą suguldžius vaikus atraskite jį. Priminkite sau, kad gyvenate smagų gyvenimą ir nėra nieko, ko abu negalėtumėte padaryti.

4. Seksas mažina stresą. Ką čia bepridursi. Kaip motina, valgau stresą pusryčiams. Tačiau turiu pasirinkimą: a) važinėti naktimis automobiliu, daužyti žmonių pašto dėžutes, b) kaip reikiant pasimylėti su vyru, už kurio ištekėjau. Renkuosi antrą variantą (kadangi kaimynų pašto dėžutės sveikos, antra variantas veiksmingas).

5. Tai juk taip smagu. Tikrai. Kodėl lengva ranka atsisakome gerų dalykų gyvenime? Ruošiame su vaiku matematiką, šokame zumbą, pešiojame po vieną plaukelį nuo kūno. Tačiau pasiūlyk moteriai kas naktį mylėtis ir ji pažiūrės į tave kaip į beprotę. Orgazmas? Kas naktį? Kas aš – nimfomanė ar super moteris?

Nejau iš tiesų esame taip užsiėmusios indų plovimu, kad negalime užsiimti tokia malonia veikla, kuri įkvėpė poetus (Šekspyrą), pakeitė istoriją (Trojos Elena tikriausiai buvo be gal karšta). Moterys, ar pagalvojote, kad jūs nusipelnote sekso. Taip, nusipelnote.
Taigi šįvakar suguldykite vaikus, indus palikite kriauklėje, nesiurbkite kilimų. Visa tai palauks. Atsiminkite, kad esate ta, kuria tikėjotės tapti, o tada eikite ir susiraskite vaikiną ir priminkite jam, kad jis tapo tokiu vyru, kokio jūs ir tikėjotės.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)