Slėpkite savo kūną nuo partnerio akių ir būkite graži namuose

Ar žinote, kodėl, pvz., musulmonės nuoširdžiai stebisi mūsų, europiečių moterų, elgesiu? Prieš išeidamos iš namų mes ilgai gražinamės priešais veidrodį, o namuose, kur mus mato savi vyrai, leidžiame sau vaikščioti apsirengusios bet kaip. Anot jų, tokia „nepagarba savo vyrui“ anksčiau ar vėliau pakenks santykiams. Sutikite, tai yra tiesa. Ir, žinoma, galioja abiems lytims. Namų drabužiai privalo būti švarūs, tvarkingi ir gražūs. Tai nereiškia, kad turite dėvėti šilkinius ir nėriniuotus apatinius, nors kai kuriomis akimirkomis tokie drabužėliai gali tapti pikantišku prieskoniu vakariniam meilės patiekalui.

Nepamirškite, kad jūs taip pat turite teisę reikalauti tvarkingos bei švarios namų aprangos ir iš savo partnerio.

Pademonstruokite drovumą ten, kur jis būtinas

Žinoma, vyrai supranta, kad moterys taip pat žmonės. Vis dėlto, stenkitės ant vonios kambario stalelio nepalikti asmeninės higienos priemonių, nesiskuskite kojų ir kitų vietų jam matant. Kai einate į tualetą, būtinai užsidarykite duris, o jei tai bendra patalpa, neatlikite gamtinių reikalų, net jei jis labai mažas, tuo metu, kai vyras, pvz., valosi dantis.

Atrodo, tai elementaru, tačiau nepatikėsite, kiek daug porų po ilgų gyvenimo kartu metų atsipalaiduoja ir nebejaučia ribų. Išmėtyti nešvarūs apatiniai taip pat gali užmušti bet kokį, net ir patį didžiausią geismą. Ši taisyklė taip pat galioja ir vyrams. Apsileidimas ir nevalyvumas bei amžina jus supanti netvarka gali sunaikinti ir pačius jausmingiausius santykius.

Nustokite dejuoti ir verkšlenti!

Kam gi dar galite papasakoti savo problemas, jei ne mylimam žmogui? Iš pradžių jis stengsis būti mielas pašnekovas, kuris išklausys, patars ir pagailės. Tik nepaverskite jo kempine, sugeriančia jūsų kasdienius nusiskundimus ir verkšlenimus. Grožio jūsų santykiams tai tikrai nesuteiks. Ieškokite alternatyvių pokalbių temų, jums abiems malonių įspūdžių. Nueikite į kiną ar teatrą. Jausmingas siužeto aptarimas – puiki alternatyva nuobodžiam pokalbiui apie sudėtingą gyvenimą.

Atsikratykite įpročio prisiminti nuoskaudas

Kas gali būti blogiau nei gulimasis į lovą su žmogumi, kuris ne taip pasakė, ne tai padarė, prieš dvejus metus pamiršo pasveikinti mamą, kažkada užmiršo jūsų metines ir taip toliau, ir panašiai. Nešiojant tokią naštą galvoje, vargu ar galima jausti malonumą bendraujant su mylimuoju. Todėl būtina išmokti atleisti, juolab kad šios esmės nekeičiančios nuoskaudos likusios seniai praeityje, o jūsų vyras su jumis yra čia ir dabar. Jeigu jums nepavyksta atleisti, pasikalbėkite su savo partneriu, nes dauguma vyrų savo poelgiams neteikia tokios reikšmės, kokią teikiate jūs.

Suteikite partneriui būtiną erdvę

Įprotis miegoti vienoje lovoje taip įsitvirtino mūsų gyvenimuose, kad klausimas apie atskirus guolius sukelia vienintelę mintį – sutuoktiniai daugiau nebemyli vienas kito. Bet nepamirškime, kad anksčiau aristokratų šeimose buvo įprasta turėti atskirus miegamuosius. Tai buvo daroma siekiant vienintelio tikslo – suteikti partneriui būtiną erdvę. Pabandykite ir jūs retsykiais pamiegoti atskirai ir netrukus įsitikinsite, kad frazė „Aš negaliu be tavęs“ įgaus formą „Aš galiu be tavęs, bet nenoriu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (485)