„Kuo daugiau orgazmų per gyvenimą moteris patyrė, tuo energingiau ir laisviau ji juda. O štai sukaustyta eisena byloja apie tai, jog moteris susikausčiusi bei uždara ir miegamajame“, - tvirtina ekspertai iš Belgijos.

Belgijoje atliktą eksperimentą sudarė du etapai. Iš pradžių grupės dailiosios lyties atstovių buvo paprašyta užpildyti anketą apie seksualinius įpročius. Vėliau ekspertai eksperimento dalyves stebėjo joms išėjus pasivaikščioti. Du seksologijos profesoriai ir du jų padėjėjai analizavo moterų eiseną – svarbu pažymėti, jog jokios informacijos apie eksperimento dalyvių seksualinį temperamentą jie iš anksto neturėjo.

Tyrimo rezultatai buvo skelbiami žurnale „Sexual Medicine“. Ekspertai padarė išvadą, jog moteris, patiriančias vaginalinius orgazmus, galima atskirti iš laisvos, plaukiančios, jausmingos eisenos.

Tyrimo metu taip pat paaiškėjo, jog dailiosios lyties atstovės, per gyvenimą patyrusios daugiau orgazmų, labiau pasitiki savimi ir iš esmės pozityviau žvelgia į gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją