51 proc. apklausoje dalyvavusių moterų buvo įsitikinusios, jog normalu seksu užsiimti kelis kartus per savaitę. Tačiau tik 30 proc. iš jų galėjo pasigirti tokiu seksualinių santykių dažnumu. 66 proc. apklaustų dailiosios lyties atstovių sakė, jog mylisi kartą per savaitę ar net rečiau. Tik 42 proc. respondenčių mano, jog seksualinė sveikata būtina viso kūno sveikatai. Taigi ekspertai padarė tokią išvadą: iš tikrųjų moterys nesupranta, kokį svarbų vaidmenį gyvenime atlieka seksas.

Seksas – ne tik būdas sustiprinti ryšį su partneriu. Aktyvus gyvenimas lovoje padeda kovoti su stresu, stiprina dubens raumenis, stiprina bei efektyviai degina kalorijas, aiškina „Healthy Woman“ vykdomoji direktorė Elizabeth Battaglino. Kaip atskleidžia statistika, moteris, seksu besimėgaujanti mažiausiai keturis per savaitę, atrodo net 10 metų jauniau.

O dabar pakalbėkime apie sekso teikiamą malonumą. Net 63 proc. apklaustųjų moterų didžiausia lytinių santykių teikiama nauda įvardija galimybę sustiprinti ryšį su mylimu žmogumi.

Savo seksualiniu gyvenimu iš esmės patenkinti tik 42 proc. apklausoje dalyvavusių moterų. Tuo tarpu vyrai, priešingai paplitusiam įsitikinimui, labiau nei patį lytinį aktą vertina bučinius ir apkabinimus, įrodo Kinsio instituto sociologai.

Psichiatrė Naomi Grinblatt tvirtina: šiais laikais moterys vis dažniau mylisi iš reikalo, o ne todėl, jog joms patinka pats procesas. Be to, dauguma dirbančių moterų paprasčiausiai neturi laiko žaidimams lovoje.

Milano specialistai anksčiau buvo nustatę, jog moterys dažniau svajoja apie šokoladą, o ne apie seksą. Svarbu pažymėti, jog dailiosios lyties atstovės, negalinčios atsispirti šokoladui, gali pasigirti ir didesniu seksualiniu apetitu.

Informacijos apie konkrečios dailiosios lyties atstovės seksualinį temperamentą suteikia ir jos lūpų forma. Taigi moterys, turinčios M raidės formos putlias lūpas netgi 12 kartų dažniau patiria orgazmą nei kitos dailiosios lyties atstovės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (573)