Atliktų tyrimų duomenys parodo, kad moterys dažniau galvoja apie maistą, nei apie seksą. Be to, dauguma moterų jaučia sąžinės graužimą, jei nusižengia dietai, tačiau visai nesikremta, jei būna neištikimos savo partneriui.

Per apklausą paaiškėjo, kad kas ketvirta moteris mano, jog dieta yra svarbesnė. Pavyzdžiui, trečdalis respondenčių prisipažino, kad dažniau galvoja apie maistą ir dietą, nei apie partnerį, o daugiau nei pusė apklaustų moterų pasakė, kad apie maistą galvoja dažniau, nei apie seksą.

Dauguma moterų nusprendžia laikytis dietos, nes nori gerai atrodyti su maudymosi kostiumėliu, o kas septinta moteris ima riboti maisto kiekį todėl, kad kažkas pakomentavo jos svorį. Psichologai mano, kad dažnai idėja suliesėti perauga į maniją ir tampa neatsiejama gyvenimo dalimi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)