Superorgazmu vadinami keli orgazmai iš eilės, tiksliau – 100 orgazmų iš karto.

Anot tyrėjų, kiekviena moteris gali patirti superorgazmą. Turbūt jau numanote, kad paslaptis – ne greitukas ir ne tam tikra poza.

Reikalingi trys dalykai: asipalaidavimas, joga ir ryšys. Taip, ten.
Buvo sukurtas dokumentinis filmas „The Super Orgazm“, o jam atliktas tyrimas. Rezultatai parodė, kad moterys gali patirti daug orgazmų paeiliui, o superorgazmas – ne mitas. Tai visiškai įmanoma, tik priklauso nuo džiaugsmo ir malonumo hormono oksitocino.

Vienoms moterims lengviau nei kitoms patirti kelis orgazmus iš karto, o jų organizme pasigamina didesnis kiekis oksitocino.

Moterys, kurios patyrė superorgazmus, buvo laisvesnės, lengviau seksualiai sujaudinamo, sekso metu labiau atsipalaidavusios, nei tos moterys, kurios svarstė – patirs ar ne orgazmą.

Superorgazmą patirianti Beverley yra 52 m. amžiaus, ji veda tantros pamokas, kita moteris teigė dažnai praktikuojanti jogą, na o Francesca teigė patirianti superorgazmus, nes su partneriu ją sieja stiprus ryšys.
Tad štai jums rekomendacijos – atsipalaidavimas, ryšys ir joga.

Paminėtina, kad tyrimas buvo nedidelis, be to, moterų gebėjimui patirti superorgazmą galėjo turėti įtakos kitokių veiksnių.

Na, bet turbūt nekelia abejonių tai, kad atsipalaidavus seksas būna kur kas geresnis, tad vertėtų pasistengti, jei net nepatiriate 100 orgazmų iš eilės (jei atvirai – tiek gal net būtų per daug, pakaks ir kelių orgazmų paeiliui).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)