Būsimoji nuotaka buvo papuošta pūstu baltu balerinos sijonėliu siekiant sušvelninti jos įvaizdį. Mergvakaris prasidėjo jaunosios namuose, kur visos susirinkusios merginos ją papuošė būsimoms linksmybėms.

Po to jaunoji užrištomis akimis buvo išvesta į lauką, kur jos laukė pasivažinėjmas galingu motociklu.

Po pasivažinėjimo vykome į jaunosios mokyklą, kitaip sakant, prisiminėme jos šauniausias jaunystės akimirkas. Nepamiršome ir to, kad jaunoji be galo fotogeniška ir mėgsta fotografuotis, todėl užsakėme fotosesiją pas profesionalų fotografą. Nuotraukos išėjo pasakiškos!

Išpildėme ir kitą jos norą - pažaisti futbolą. Šį žaidimą ji tiesiog dievina. Nusivežėme į futbolo maniežą, kur jos laukė futbolininkų komanda, čia čia įvyko jų mačas su mergvakario dalyvėmis. Nepamiršome ir tradicinių mergvakario užsiėmimų - butelio su laiškeliu metimo į upę, palinkėjimų, dovanų ir pan.

Vėliau mergvakaris persikėlė į sodybą, kur jaunosios laukė sušiai ir tortas su žymaus futbolininko atvaizdu. Tai jai buvo pateikta kaip įrodymas, ko ji netenka tekėdama. Vakaras baigėsi naktiniame klube šokiais iki paryčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)